Черното бельо е най-секси за мъжете

Черно Бельо

За да изглеждате още по-секси пред любимия си мъж, заложете на черно бельо и забравете за червеното, съветват британски учени. Всъщност анкета, която е направена на Острова, показва, че по-скоро дамите смятат, че червения цвят е секси.

За господата черното бельо е на първа позиция, докато червеното изпада чак в дъното на класацията, твърдят изследователите. Дори над 50 на сто от участващите в анкетата твърдят, че червеният цвят е най-малко секси. Другите цветове, които не се възприемат за особено съблазнителни, са бежово и розово.

Дамското бельо трябва да бъде в черен цвят според 47 на сто от анкетираните британски мъже. Втората позиция господата са отредили на бялото бельо – 34 на сто.

Мъжете от острова може да се окажат и добри психолози – според друго изследване жените, които предпочитат да носят черно бельо, са много по-разкрепостени от останалите представителки на нежния пол.

Ако искате да узнаете какъв е сексуалният темперамент на избраната жена, достатъчно е да разберете какъв цвят бельо предпочита да носи, смята Дона Доусън - психолог от Великобритания.

Червено бельо

Според нея бялото символизира невинността и се носи от жени, които може и да не знаят много за секса, но определено имат желание да се научат. Червеният цвят пък бил предпочитан от жените, които са много страстни.

Според Доусън кремавото бельо издава, че жената, която го носи, има спокоен характер, а в сексуално отношение такива жени винаги показват какво искат.

Дамите, които предпочитат зеленото бельо обикновено слагат на първа позиция в живота си кариерата, твърди психоложката. Такива са жените, които много рядко споделят леглото си с някого.

Ако жената носи сиво бельо, това означава, че е склонна да експериментира, а в случай че е с розово – тя е романтичка, която има нужда да се чувства обичана.

Трудно ще се довери на партньора си жена, която предпочита кафявото бельо, а дамите със син цвят на бельото изискват ежедневни обяснения в любов, категорична е британската психоложка.

Искреност и пълно отдаване на партньора ще получат мъжете, ако половинката им носи бельо с жълт цвят. Дамите, които предпочитат оранжевия цвят са авантюристки във всякакво отношение, твърди Доусън.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати