ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Бионсе завъртя бизнес с татуировки

Бионсе завъртя бизнес с татуировки

Бионсе

Талантливата певица Бионсе реши да покаже още един от своите таланти – завъртя бизнес с временни татуси. Новата линия татуировки са в актуалната за лято 2015 металическа гама.

Част от тях са имитация на бижута – ланци и гердани, гривни и пр. Татуировките могат да се залепят на всяка част от тялото – най-често се слагат на глезена или китките.

Изключително харесвани и актуални се оказват онези накити, които са с много елементи и които всъщност са вдъхновени от индийската традиция. Бионсе е нарекла своята колекция Flash Tattoos.

Очаква се новото амплоа на певицата да се възприеме от нейните фенове и до края на лятото татусите да придобият изключително широка популярност. Певицата не пропуска да похвали своя продукт, като споделя, че тези татуировки стоят изключително добре на кожа със слънчев загар.

Желаещите да се окичат с татуировките на Бионсе могат да направят своя избор измежду 57 различни татуса, като всеки от тях струва 28 долара.

Металически татуировки

Тези интересни временни украшения издържат на кожата до шест дни, стига да са поставени правилно. Някои от татусите са имена на песни на певицата Blow, Naughty Girl и др. Сред татуировките има пистолет, който е в златист и черен цвят.

Друга новост при певицата са обувки, за които дамата броила почти 300 хиляди долара. Звездата ще бъде обута с тях в новия си клип към песента Queen Bee. Обувките носят името „Съзвездие за принцеси“ и са изделие на марката House of Borgezie.

Дизайнерът на обувките Кристофър Шелис е направил два различни варианта на изключително скъпите обувки, които са с небесно сини пеперуди, изработени от платина и злато, което е 18 карата.

Дизайнерът дори твърди, че дава гаранция за обувките от хиляда години. И двата варианта на дизайнера са обсипани с повече от 1200 скъпоценни камъка.

Бионсе прецени, че тези бляскави обувки за принцеси изобщо не са достатъчни за нейната слава и допълни тоалета си със златен пояс, в който също има инкрустирани скъпоценни камъни. Поясът струва почти 79 хиляди евро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати