Твоето червило казва всичко за теб! Увери се сама

1 от 9 Снимки

1. Черно червило


Вероятно хората, които не ви познават добре, смятат, че има нещо зловещо или дори опасно в черното ви червило, но всъщност изобщо не е задължително това да е така. То по-скоро е символ на вашата ексцентричност и умението ви да се надсмивате над превратностите в живота и някои свои недостатъци. Черното червило е присъщо още и на дамите, които са надарени с голямо въображение и креативност.

Чудили ли сте се досега как да разгадаете същността на даден човек, без да разполагате с факти за него като имена, професия, образование?

Това може да се случи много лесно и само като наблюдавате неговите модните предпочитания и цветовете, на които той залага при избора си на дрехи, обувки, чанти и аксесоари.

При жените пък е особено лесно, когато се анализира цветът на любимото им червило. Да, не се изненадвайте, дами! Цветът, с който избираме да подчертаем устните си, не е доказателство само за нашите модни предпочитания. Той всъщност е знаков и за нашия темперамент.

Според психолозите определени наши качества на подсъзнателно ниво ни карат да посягаме към едно или друго червило. А за да разберете какво казва за вас самите любимият ви цвят за устни, просто надникнете в галерията ни, където ще откриете тълкувание на най-популярните багри червило.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти