Това са най-късметлийските имена! Виж дали и твоето е сред тях

Късметлийски имена

Казват, че всяко име е заредено със специална енергия и оказва влияние върху характера и съдбата на своя притежател. Определени имена обаче се оказват най-късметлийски сред представителите на двата пола.

Най-успешни са дамите, наречени от родителите си Елена. Те имат невероятна харизма и постигат забележителни резултати в икономическата сфера и политическите среди. Това смятат руски изследователи, анализирали популярни имена и живота на хората, които ги носят.

Елените обаче не са единствените жени с късмет. Посестримите им с имената Ирина, Катерина, Наталия и Таня също успяват да се преборят за целите си и да се похвалят с щастие. Подобна е съдбата и на дамите, носещи името Мария.

Всички те притежават качества като адаптивност, амбициозност, обаяние и креативност, които ги изстрелват на челни позиции на работното място. Освен това им помагат да са щастливи и в любовта, категорични са учените.

При мъжете също се очертават няколко много успешни имена. Това са Александър, Владимир и Валентин. Те са изключително находчиви и умеят да извличат ползи от различни ситуации. Не се страхуват да са в непознати води и намират решение на проблемите си. В любовта пък са страстни и успяват да впечатлят нежния пол.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати