Как Кайли Дженър се превърна в най-богата млада американка

Кайли Дженър
Снимка: Instagram
Кайли Дженър

Състоянието на 20-годишната Кайли Дженър е стигнало 900 милиона долара, пише Форбс. Така най-малката от клана Кардашиян е на път да се превърне в най-младата милиардерка.

Успехът ѝ обаче провокира много въпроси и най-вече как толкова младо момиче, което нито е певица, нито актриса, нито модел е натрупало такова състояние.

Славата ѝ се дължи най-вече на риалити предаването Keeping up with the Kardashians, което от 2007 година се излъчва в Америка и няколко други страни по света.

Кардашиян яхват вълната на скандала и пикантните подробности около него. Представят живота си като сапунена опера и правят зрителите преки свидетели. Но сред толкова колоритни сестри не е лесно да се изпъкне.

Козът за Кайли се оказва нейният външен вид. Когато е на 17 години зрителите на риалити предаването забелязват, че гърдите и устните ѝ са уголемени. Първоначално Кайли отрича да си е правила пластични операции.

По-големите гърди тя обяснява с пубертета, а за уголемените си устни показва трик с вакумна тубичка, подобна на биберон, която напомпва устни. Вакумът обаче обезобразява лицата на много жени и Кайли е принудена да признае, че се е подложила на операция за уголемява не устните.

След това използва факта, че привлича вниманието на хората със съветите си за козметика и пуска на пазара първата си линия от продукти Kylie Cosmetics. Таргетът ѝ са тинейджърките и жените до 30 години, които купуват продуктите ѝ като топъл хляб.

Буквално за дни тя продава продуктите, с които прави експерименти в риалити предаването. Показва по телевизията как се създават и след това ги пуска на пазара, като те се разграбват.

Днес Kylie Cosmetics е една от най-популярните компании за козметика и се превръща в източник на стабилни доходи, с които Кайли е на път да задмине Марк Зукърбърг и Бил Гейтс в класациите на Forbes.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати