ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какви жени харесват мъжете?

Какви жени харесват мъжете?

Флирт

В началото, когато Бог създал човешките същества, те били две половини в едно – една мъжка и една женска. Пуснал ги по широкия свят и започнал да им се любува отвисоко.

Двете половини така и не се разбрали коя да е водещата – едната теглела наляво, другата – надясно. Едната искала да изучава света, другата си бояла от всичко непознато.

Ден и нощ минавали, човекът не успял да помири двете си същности. Разлютил се Бог, вдигнал ръка и разсякъл тялото на две. Разхвърлял половините из цялата земя, за да накаже човека. И до ден днешен двете половини се търсят, за да станат едно цяло. А представителите на различните полове се чудят как да се харесат един на друг. Какви жени харесват мъжете?

1. Жени с големи гърди

Флирт

Банално, но факт. Първото, което мъжете забелязват, са очите на жената (не тези очи, с които виждаме). Природата е подредила нещата така, че в бюста на дамите представителите на силния пол откриват потенциалната майка на децата си, способна да отгледа здраво поколение.

2. Жени с балансиран характер

Най-характерното за представителките на слабия пол е крайното люшкане от едно състояние в друго. Жените могат да сменят настроенията си по няколко пъти в минута и това е истинско предизвикателство за мъжете. Привлекателни са тези дами, които успяват да контролират емоциите си, без да изпадат в крайности. Имайте го предвид, когато се чудите какви жени харесват мъжете!

3. Жени със собствено мнение

Мъжете имат респект от дами, които имат собствено мнение и умеят да го отстояват. В никакъв случай не трябва да се налагате на всяка цена – в компромиса често се намира истината. Достатъчно е да покажете, че имате позиция и не сте безгласна буква.

4. Жени, ценящи семейните ценности

Флирт

Дори и да не си го признават, мъжете със сериозна връзка, търсят в дамата до себе си житейски спътник, готов да съгради истинска семейна крепост. Особено при господа, които са имали проблемни и тежки семейства, желанието да съградят здраво семейство, е водещо в отношенията им с жените.

5. Жени, проявяващи грижовност

Т.нар. Едипов комплекс е жив във всеки представител на силния пол, дори и да не го призвана открито. Майката-закрилница, която се грижи за комфорта на мъжа – точно тази жена търсят мъжете в своята партньорка. Имайте го предвид, ако все още се питате какви жени харесват мъжете!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest