Съветите на Пипа Мидълтън за секси дупе

Пипа Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Елизабет Мидълтън много пъти е споделяла как вае завидните си форми. Съпругата на принц Уилям никога не е крила, че се храни само със здравословни свежи храни и редовно посещава фитнеса.

Леките меса, листните зеленчуци, морските дарове, авокадото и годжи берито не излизат от менюто на Кейт. Плуването, йогата и пилатесът пък още повече спомагат за идеалния вид на очарователната Кейт.

Херцогинята на Кеймбридж обаче не е единствената в семейството си, която се радва на чудесни мерки. По-малката ѝ сестра Пипа Мидълтън също може да се похвали със сексапилно тяло, за което ѝ завиждат немалко нейни сънароднички.

Оказва се, че балдъзата на принц Уилям също набляга на определена физическа дейност, за да бъдат задните ѝ части апетитни и стегнати. Пипа извайва дупето си със специални 30-минутни упражнения, пише вестник Дейли мейл.

Тичане

Въпросните упражнения са разделени в четири групи. В първата група влиза бягане на място. Тук е важно да се спомене, че по време на тренировката се повдига колкото се може повече коляното и противоположната му ръка. Въпросното упражнение трябва да се прави поне две минути, за да последва видим ефект.

Във втората група влизат прави преси срещу стената. Обикновено сестрата на Кейт прави между осем и дванадесет броя от тях, след което преминава към следващия вид упражнения.

В третата група попадат клякания с разкрачени крака. От тези упражнения Пипа прави не по-малко от осем и не повече от дванадесет броя.

Преди да приключи тренировката си, балдъзата на принц Уилям прави и последната група упражнения. Към нея са причислени лицеви опори на земята. Последното натоварване трябва да се извърши в рамките на 45-60 секунди.

Благодарение на тези групи упражнения не само поддържам формите си, но и тонизирам всички части на тялото си. Добре е цялата тренировка да се извършва три пъти в седмицата, обяснява Пипа Мидълтън, която за разлика от сестра си Катрин не може да се похвали с личен фитнес, построен от уелския принц Уилям, но определено има също толкова прекрасно тяло.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
бяло
бяло
25.10.2014 09:57
прекрасното тяло изисква и малко скръб към любовта в стомаха, така няма да ви се яде и ще имате естествената красота на убиици(хубавици). От скръб не се умира, това е направил някой друг за вас. Гаврата със кръвнишкият секс също не е за пренебрегване, хората като мен служат за това - възползвайте се докато е безплатно! За мафията всичко е безплатно - те си имат свои територии с население.
0
0
****
****
25.10.2014 10:23
Аз мога добре и точно да опиша миговете на скръб заради нечия любов. Искате ли да направя отново това? Само трябва да извикам моите моменти от местата, тънката им миризма съществува независимо от целят труд по затриването им, и оказването на всичко това без тежест - нищожност.

Значи със сигурност ви трябва смърт, която ще донесе промяната, ако не я постигнете, то "психопата" трябва да я чувства. Трябва да го снесете, за да го шибат всички ваши корави приятели. Така нареченото пускане- жизнената енергийна топка в коремите Ви, която вече е мамче. Психиатрията знае много добре как се прави - бъдете служители!

След което бягате в чужбина, защитавайки се чрез секс от живият труп, който е вече вашата сила - енергията в природата не се губи, тя се премества от едни на други.

Дашна и красива!
0
0