Тренировки

Тренировки

Съвети за ефикасна тренировка или как да тренират малки и големи. Бъди във форма с нашите съвети.
Как да спортуваме през зимата?Как да спортуваме през зимата?Ето че идва края на годината и всички започват да си обещават, че ще променят нещо в живота си през идната. Как да спортуваме през зимата?
Ци гун - същност и ползи за здраветоЦи гун - същност и ползи за здраветоЦи гун е форма на медитативно упражнение, което се фокусира върху дишането, стойката и движението на тялото. Какви са ползите от Ци гун?
Нови и модерни спортове за отслабванеНови и модерни спортове за отслабванеПоследните няколко години у нас станаха популярни много съвременни спортове за отслабване. С кои модерни спортове можете да отслабнете?
Лесна йога за редовен стомахЛесна йога за редовен стомахС помощта на йога практики можем да имаме по-добро храносмилане и редовен стомах. Ето няколко лесни йога упражнения за редовен стомах.
Леки физически упражнения, от които се отслабва многоЛеки физически упражнения, от които се отслабва многоС тази статия ще ви покажем редица основни упражнения за мускулни групи, които можете да правите сами у дома. Това са леки физически упражнения - които не отнемат много време.
Упражнения за стегнати ръцеУпражнения за стегнати ръце
26 Август
Admin
Стегнатите ръце са част от красивата фигура. Упражнения за стягане на ръцете, които ще ви преобразят.
Упражнения за отслабване в лицетоУпражнения за отслабване в лицетоВ плановете ви за новата година е да започнете по-здравословен начин на живот? Или просто имате нужда от промяна? Отделяне на поне 30 минути за упражнения в ежедневието ви не само ще подобри външния ви вид.
Лесни упражнения за ускоряване на метаболизмаЛесни упражнения за ускоряване на метаболизмаАко искате да ускорите метаболизма си, тогава не само трябва да се храните здравословно и да наблягате на продукти, които рестартират обмяната на веществата, но и да започнете да тренирате.
Упражнения вкъщи, които да ви държат в кондицияУпражнения вкъщи, които да ви държат в кондицияТези упражнения на закрито са подходящи за всички сезони, когато по една или друга причина ви се налага да стоите вкъщи, но не искате да се давате на апатията и мързела.
Кое е по-добро за здравето ви: Ходенето или Тичането?Кое е по-добро за здравето ви: Ходенето или Тичането?Ходенето и тичането са отлични начини за поддържането на добро здраве. Кое да изберем - ходене или тичане? Кое е по-добро за здравето ви: ходенето или тичането? Ето предимствата и недостатъците им.