Тренировки

Тренировки

Съвети за ефикасна тренировка или как да тренират малки и големи. Бъди във форма с нашите съвети.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни антицелулитни упражненияЛесни антицелулитни упражненияЗапознайте се със 7 лесни за изпълнение упражнения, които ще ви помогнат да се справите с целулита в най-проблемните зони. Премахнете целулита с тези лесни упражнения.
Упражнения за стегнати ръцеУпражнения за стегнати ръце
10 Май
Admin
Стегнатите ръце са част от красивата фигура. Упражнения за стягане на ръцете, които ще ви преобразят.
Съвети за слаби и женствени прасциСъвети за слаби и женствени прасциЦялостната красота на женските крака започва от добре оформените прасци. Това, което може да направите, за да се сдобиете със слаби и женствени прасци, са. . .
Правете по 100 клека на ден и няма да се познаете!Правете по 100 клека на ден и няма да се познаете!Идеалната фигура може да не е мираж, ако полагате усилия и водите не само здравословен, но и активен начин на живот. Определени упражнения могат да ви помогнат в тази цел и извайване на тялото. 100 клека на ден и след месец няма да се познаете!
По колко трябва да ходиш пеша на ден за секси дупеПо колко трябва да ходиш пеша на ден за секси дупе
28 Февр.
Petra Vasileva
Редовното ходене пеш има много ползи за здравето ни и една от тях е отслабването. То е и най-простата форма на физическа тренировка, за която не ви е необходимо да ходите на фитнес или гимнастика.
Какви са ползите от тренировките по Порт де бра?Какви са ползите от тренировките по Порт де бра?Порт де бра (Port De Bras) е не само тренировка, с която ще влезете във форма, но и ще се научите на грация, правилна стойка и правилно дишане. Тренировката Порт де бра съчетава елементи от фитнес и хореография.
Мотивация за тренировка след дълга почивкаМотивация за тренировка след дълга почивка
02 Януари
Марина
Трябва човек да знае какво иска от тялото си и как да го постигне - затова бъдете търпеливи и мотивирани. Ето няколко съвета как да се мотивирате за спорт след дълга почивка
Как да спортуваме през зимата?Как да спортуваме през зимата?Ето че идва края на годината и всички започват да си обещават, че ще променят нещо в живота си през идната. Как да спортуваме през зимата?
Ци гун - същност и ползи за здраветоЦи гун - същност и ползи за здраветоЦи гун е форма на медитативно упражнение, което се фокусира върху дишането, стойката и движението на тялото. Какви са ползите от Ци гун?
Нови и модерни спортове за отслабванеНови и модерни спортове за отслабванеПоследните няколко години у нас станаха популярни много съвременни спортове за отслабване. С кои модерни спортове можете да отслабнете?