Тренировки

Тренировки

Съвети за ефикасна тренировка или как да тренират малки и големи. Бъди във форма с нашите съвети.
Какво може да спортуваме, докато сме болниКакво може да спортуваме, докато сме болниКазват, че спортът е здраве. Но трябва ли да тренирате, когато се разболеете? Ще ви помогне ли наистина спортът да се възстановите по-бързо?
Експертните съвети за увеличаване на мускулната масаЕкспертните съвети за увеличаване на мускулната масаМного хора смятат, че ще увеличат мускулната си маса само с интензивни тренировки. Няколко съвета, които да спазвате, за да можете успешно да увеличите мускулната маса.
Най-добрите упражнения за долната част на коремаНай-добрите упражнения за долната част на коремаКато най-проблемната област от корема, долната част изисква определен вид упражнения, за да се прибере и да даде основата на страхотни плочки. Ефективни упражнения за долна част на корема
Спортове за бързо отслабванеСпортове за бързо отслабванеНеусетно сте натрупали много килограми? Не се тревожете. Можете да изгорите излишните мазнини с тези спортове за бързо отслабване.
Правилното хранене, за да имате енергия за тренировкитеПравилното хранене, за да имате енергия за тренировкитеТренировките и храненето са еднакво важни за правилното функциониране на организма ни. Вижте как да се храните правилно, за да имате енергия за тренировките. Полезни съвети за хранене при тренировки.
30 минути физическа активност на ден пази мъжете ни от болести30 минути физическа активност на ден пази мъжете ни от болестиНормални всекидневни дейности като бързото ходене и работата в домашната градина само за половин час на ден са от ключово значение за здравето на мъжете.
Няколко ползи от ходенето на работа с колелоНяколко ползи от ходенето на работа с колелоХоденето на работа с колело не е просто тренд. Има реални ползи от карането на колело до работа, които ще преобразят живота ви.
Упражнения за отслабване в лицетоУпражнения за отслабване в лицетоВ плановете ви за новата година е да започнете по-здравословен начин на живот? Или просто имате нужда от промяна? Отделяне на поне 30 минути за упражнения в ежедневието ви не само ще подобри външния ви вид.
Колко калории изгаряме по време на ходене?Колко калории изгаряме по време на ходене?Ходенето е отличен начин за упражнения, който може да ви помогнат както да отслабнете, така и да подобрите здравето на сърдечно-съдовата си система. Ако искате да отслабнете, може би се чудите колко калории можете да изгорите, разхождайки се.
10 предимства на редовните упражнения10 предимства на редовните упражненияЗа физическо упражнение се смята всяко движение, което кара мускулите да работят, в резултат на което се горят калории. Такъв вид физическа активност са например плуване, бягане, джогинг, ходене, танци и още много други дейности.