Тренировки

Тренировки

Съвети за ефикасна тренировка или как да тренират малки и големи. Бъди във форма с нашите съвети.
Лесни упражнения за ускоряване на метаболизмаЛесни упражнения за ускоряване на метаболизмаАко искате да ускорите метаболизма си, тогава не само трябва да се храните здравословно и да наблягате на продукти, които рестартират обмяната на веществата, но и да започнете да тренирате.
Упражнения вкъщи, които да ви държат в кондицияУпражнения вкъщи, които да ви държат в кондицияТези упражнения на закрито са подходящи за всички сезони, когато по една или друга причина ви се налага да стоите вкъщи, но не искате да се давате на апатията и мързела.
Кое е по-добро за здравето ви: Ходенето или Тичането?Кое е по-добро за здравето ви: Ходенето или Тичането?Ходенето и тичането са отлични начини за поддържането на добро здраве. Кое да изберем - ходене или тичане? Кое е по-добро за здравето ви: ходенето или тичането? Ето предимствата и недостатъците им.
Ползи за здравето от бързото ходенеПолзи за здравето от бързото ходенеБързото ходене е една от най-лесните и ефективни кардио тренировки. Хубавото тук е, че няма да ви бъде нужна специална екипировка. Какви са ползите за здравето от бързото ходене?
Какво може да спортуваме, докато сме болниКакво може да спортуваме, докато сме болниКазват, че спортът е здраве. Но трябва ли да тренирате, когато се разболеете? Ще ви помогне ли наистина спортът да се възстановите по-бързо?
Експертните съвети за увеличаване на мускулната масаЕкспертните съвети за увеличаване на мускулната масаМного хора смятат, че ще увеличат мускулната си маса само с интензивни тренировки. Няколко съвета, които да спазвате, за да можете успешно да увеличите мускулната маса.
Най-добрите упражнения за долната част на коремаНай-добрите упражнения за долната част на коремаКато най-проблемната област от корема, долната част изисква определен вид упражнения, за да се прибере и да даде основата на страхотни плочки. Ефективни упражнения за долна част на корема
Спортове за бързо отслабванеСпортове за бързо отслабванеНеусетно сте натрупали много килограми? Не се тревожете. Можете да изгорите излишните мазнини с тези спортове за бързо отслабване.
Правилното хранене, за да имате енергия за тренировкитеПравилното хранене, за да имате енергия за тренировкитеТренировките и храненето са еднакво важни за правилното функциониране на организма ни. Вижте как да се храните правилно, за да имате енергия за тренировките. Полезни съвети за хранене при тренировки.
30 минути физическа активност на ден пази мъжете ни от болести30 минути физическа активност на ден пази мъжете ни от болестиНормални всекидневни дейности като бързото ходене и работата в домашната градина само за половин час на ден са от ключово значение за здравето на мъжете.