Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тренировки

Тренировки

Съвети за ефикасна тренировка или как да тренират малки и големи. Бъди във форма с нашите съвети.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да възстановим изтощените мускули?Как да възстановим изтощените мускули?
15 Февр.
Как да ускорите възстановяването на мускулите си, така че да можете да продължите да работите за целите си за здраве и фитнес. Някои от най-ефективните начини за възстановяване на мускулите след тренировка са:
При кои тренировки се изгарят най-много калорииПри кои тренировки се изгарят най-много калории
14 Февр.
Различните видове тренировки горят различно количество калории в зависимост от интензивността, продължителността, индивидуалната физическа подготовка и др. Най-много калории се изгарят по време на тренировки, които. . .
Колко калории гори правенето на снежен човек?Колко калории гори правенето на снежен човек?
04 Дек.
Правенето на снежен човек не е просто причудлива зимна дейност. Това също е изненадваща тренировка, която може да изгори калории, като същевременно предизвиква радост.
Неподозирани ползи от HIIT тренировките?Неподозирани ползи от HIIT тренировките?
29 Ноем.
HIIT е една от най-иновативните форми на тренировка, които се фокусират върху кратки, но интензивни упражнения, сменящи се с периоди на почивка или ниска активност. Неподозирани ползи от HIIT тренировките?
Как да намерим мотивация за трениране в края на изтощителен ден?Как да намерим мотивация за трениране в края на изтощителен ден?
08 Ноем.
Тренировките са важен аспект от поддържането на оптимална физическа форма, тонус и крепко здраве. Как да намерим мотивация за трениране в края на изтощителен ден?
Йога нидра - практика за пълна релаксацияЙога нидра - практика за пълна релаксация
20 Окт.
Философията на йога нидра дава възможност за постигане на пълна релаксация до степен трансформация на личността. Ето какви са основните положения в тази практика и нейната същност.
Подходящи спортове за жени над 40 годиниПодходящи спортове за жени над 40 години
27 Септ.
С годините оставането в добра активност става все по-важно за поддържане на нашето физическо и психическо благополучие. За жените над 40 години спортът и физическата активност могат да бъдат ключ към поддържането на жизнен и здравословен начин на живот.
Табата тренировки - всички ползи за женитеТабата тренировки - всички ползи за жените
29 Август
Методът Табата ви позволява да постигнете страхотни резултати за кратък период. Преди да предприемте стъпки към практикуване на Табата, се обърнете към професионалист. Ефективни ли са тренировките Табата?
Неподозирани ползи от плуването на женитеНеподозирани ползи от плуването на жените
21 Юли
Настоящата статия има за цел да обясни интересни и неочаквани ползи от редовното плуване за жените. Ето някои аспекти от положителните ефекти на плуването, които са важни за дамите от всички възрасти.
Работете за плосък корем и на плажаРаботете за плосък корем и на плажа
11 Юли
Не е казано, че когато сте на морето, трябва да лентяйствате и да се запуснете тотално. Морският бряг също може да бъде арена за упражнения за паласки и плосък корем.