Тренировки

Тренировки

Съвети за ефикасна тренировка или как да тренират малки и големи. Бъди във форма с нашите съвети.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Неочаквани ползи от ходенето назадНеочаквани ползи от ходенето назадОбичате ли да се разхождате? Опитайте следващия път да го направите малко по по-различен начин. Ходенето назад би било изключително здравословно за вас, при това не само за тялото, но и за мозъка ви.
Упражнения против бричовеУпражнения против бричове
24 Окт.
Admin
Да се отървете от неприятните бричове, които загрозяват фигурата ви не е непосилна задача. Необходимо е само да проявите постоянство и скоро резултатите ще бъдат налице.
7 проблема, които тренировките могат да решат7 проблема, които тренировките могат да решатНякои хора са на мнение, че всеки проблем има решение. Няма как подобно становище да бъде доказано, но когато става дума за осъществяване на активна физическа дейност е факт, че тя способства за решаването на редица проблеми.
Спортуване според зодиитеСпортуване според зодиитеЗвездите в Холивуд са луди по фитнесастрологията. Авторите на новата мания твърдят, че спортът е ефективен само тогава, когато е съобразени със зодиакалния знак на трениращия човек.
Японското упражнение за плосък корем само за 3 седмициЯпонското упражнение за плосък корем само за 3 седмициМакар и да има много варианти за постигане и поддържане на добра физическа форма, едно от най-трудните за оформяне места на човешкото тяло е корема. Японско упражнение за плосък корем.
Извайте лятно тяло за нула време със спининг!Извайте лятно тяло за нула време със спининг!Какви са ползите от спининга? Как да изваем тяло със спининг? Извайте лятно тяло за нула време със спининг!
Превърни пухкавото дупе в детско барабанче с тези лесни упражненияПревърни пухкавото дупе в детско барабанче с тези лесни упражненияКак да изваем тази част от тялото, когато се храним нездравословно, прекарваме голяма част от деня си на пред компютъра и не можем дори да припарим до фитнес зала?
Лесни антицелулитни упражненияЛесни антицелулитни упражненияЗапознайте се със 7 лесни за изпълнение упражнения, които ще ви помогнат да се справите с целулита в най-проблемните зони. Премахнете целулита с тези лесни упражнения.
Упражнения за стегнати ръцеУпражнения за стегнати ръце
10 Май
Admin
Стегнатите ръце са част от красивата фигура. Упражнения за стягане на ръцете, които ще ви преобразят.
Съвети за слаби и женствени прасциСъвети за слаби и женствени прасциЦялостната красота на женските крака започва от добре оформените прасци. Това, което може да направите, за да се сдобиете със слаби и женствени прасци, са. . .