Тренировки

Тренировки

Съвети за ефикасна тренировка или как да тренират малки и големи. Бъди във форма с нашите съвети.
Нови и модерни спортове за отслабванеНови и модерни спортове за отслабванеПоследните няколко години у нас станаха популярни много съвременни спортове за отслабване. С кои модерни спортове можете да отслабнете?
Лесна йога за редовен стомахЛесна йога за редовен стомахС помощта на йога практики можем да имаме по-добро храносмилане и редовен стомах. Ето няколко лесни йога упражнения за редовен стомах.
Леки физически упражнения, от които се отслабва многоЛеки физически упражнения, от които се отслабва многоС тази статия ще ви покажем редица основни упражнения за мускулни групи, които можете да правите сами у дома. Това са леки физически упражнения - които не отнемат много време.
Какви са ползите от тренировките по Порт де бра?Какви са ползите от тренировките по Порт де бра?Порт де бра (Port De Bras) е не само тренировка, с която ще влезете във форма, но и ще се научите на грация, правилна стойка и правилно дишане. Тренировката Порт де бра съчетава елементи от фитнес и хореография
Упражнения за стегнати ръцеУпражнения за стегнати ръце
26 Август
Admin
Стегнатите ръце са част от красивата фигура. Упражнения за стягане на ръцете, които ще ви преобразят.
Упражнения за отслабване в лицетоУпражнения за отслабване в лицетоВ плановете ви за новата година е да започнете по-здравословен начин на живот? Или просто имате нужда от промяна? Отделяне на поне 30 минути за упражнения в ежедневието ви не само ще подобри външния ви вид.
Лесни упражнения за ускоряване на метаболизмаЛесни упражнения за ускоряване на метаболизмаАко искате да ускорите метаболизма си, тогава не само трябва да се храните здравословно и да наблягате на продукти, които рестартират обмяната на веществата, но и да започнете да тренирате.
Упражнения вкъщи, които да ви държат в кондицияУпражнения вкъщи, които да ви държат в кондицияТези упражнения на закрито са подходящи за всички сезони, когато по една или друга причина ви се налага да стоите вкъщи, но не искате да се давате на апатията и мързела.
Кое е по-добро за здравето ви: Ходенето или Тичането?Кое е по-добро за здравето ви: Ходенето или Тичането?Ходенето и тичането са отлични начини за поддържането на добро здраве. Кое да изберем - ходене или тичане? Кое е по-добро за здравето ви: ходенето или тичането? Ето предимствата и недостатъците им.
Ползи за здравето от бързото ходенеПолзи за здравето от бързото ходенеБързото ходене е една от най-лесните и ефективни кардио тренировки. Хубавото тук е, че няма да ви бъде нужна специална екипировка. Какви са ползите за здравето от бързото ходене?