Тренировки

Тренировки

Съвети за ефикасна тренировка или как да тренират малки и големи. Бъди във форма с нашите съвети.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Страхотните ползи от тениса на масаСтрахотните ползи от тениса на маса
28 Юни
Тенисът на маса е спорт, който първоначално се заражда като идея за закрит тенис, а след това еволюира в един от най-известните и масово практикувани спортове в света.
Най-подходящите спортове за лятотоНай-подходящите спортове за лятото
27 Юни
С изключение на любителите на ските или сноуборда, то всички останали очакват с нетърпение настъпването на летния сезон. Той предлага много добри възможности не само за отдих, но и за спорт. Летни спортове.
Извайте фигура за морето с ластикИзвайте фигура за морето с ластик
23 Юни
Всяка жена мечтае за идеално и стегнато тяло. Ако все още има дами, които не могат да облекат любимата си пола или рокля, с тази статия ще научичат как.
Седем невероятни ползи от тренировките с фитнес топкаСедем невероятни ползи от тренировките с фитнес топка
17 Юни
Използването на топка за фитнес, известна още като топка за упражнения или стабилна топка, може да осигури многобройни ползи за цялостната ви физическа форма и благополучие. Вижте повече:
8 начина да седите по-малко и да се движите повече всеки ден8 начина да седите по-малко и да се движите повече всеки ден
16 Юни
Голям процент от хората са обездвижени, а това поставя здравето в риск. 8 начина да седите по-малко и да се движите повече всеки ден.
Модерни спортове, с които да отслабнете това лятоМодерни спортове, с които да отслабнете това лято
10 Юни
Вижте четири модерни и забавни спорта, с които да се сдобиете с идеално тяло през лятото или просто да се поддържате във форма.
Групово отслабване - предимства и недостатъциГрупово отслабване - предимства и недостатъци
09 Април
Какво е груповото отслабване предимствата и недостатъците. Предимства на груповите тренировки. Недостатъци на груповите тренировки. Груповите тренировки се изпълняват на база групов режим и са много мотивиращи
Как да премахнем мазнините от вътрешната страна на бедратаКак да премахнем мазнините от вътрешната страна на бедрата
03 Април
Много жени забелязват, че по вътрешната повърхност на бедрата им се натрупват мазнини, от които е много трудно да се отърват. Как да премахнем тези неприятни мазнини?
Бързо ходене - защо е толкова полезно?Бързо ходене - защо е толкова полезно?
30 Март
Проучванията върху тази двигателна активност доказват, че ходенето е една от най-добрите превантивни мерки за борба с напълняването. Бързо ходене - защо е толкова полезно?
Танци за отслабване - кои са най-ефективни?Танци за отслабване - кои са най-ефективни?
27 Март
Танцуването не е просто забавление и творчество. С негова помощ можете да отслабнете и да приведете тялото в перфектна форма. Говорим за най-ефективните танци за отслабване. С кои танци се отслабва най-много?