Тайните на Джесика Енслоу за прекрасна фигура

Тежести

Всички знаем, че бременността променя фигурата. А скоро след раждането започва борбата с килограмите и опитите за отслабване. Често се отчайваме и мислим, че никога няма да си върнем фигурата от преди бременността.

Успешен пример в това отношение ни дава Джесика Енслоу. Запознайте се с историята на тази борбена жена и нейните тайни за прекрасна фигура.

На 19 ражда първото си дете, а днес е на 43 и вече има седем. Въпреки това изглежда прекрасно и често хората бъркат, като мислят, че е сестра на 22-годишната си дъщеря.

Джесика ражда най-малкото си дете през 2013. След като се прибира от болницата, осъзнава, че дрехите от преди последната бременност не ѝ стават.

Винаги се е старала да се придържа към здравословно хранене и да се упражнява. Но осъзнава, че е време да преразгледа тренировките и своя диетичен режим.

Опитва различни тренировки и диети, докато достига до точния режим. Внимава колко яде и кога започва да се чувства сита. Заменя сладкишите и любимия си течен шоколад със здравословни въглехидрати като овесена каша, пълнозърнест хляб, плодове. Но това са само част от тайните на Джесика Енслоу за прекрасна фигура.

Енслоу е внесла промени не само в диетата си, но и във фитнес програмата си. Тя залага не само на кардио, както е правила доскоро, но и на тренировки с тежести. Те помагат за оформяне на мускули.

Тежести

Намирането на време е предизвикателство. Но ако има желание, има и начин. Например Джесика прави кардио тренировка в понеделник, докато всички останали все още спят. А три пъти в седмицата ходи на фитнес, докато децата са на училище.

За да се стимулира да продължава, както и за да се виждат резултатите от работата ѝ, Джесика публикува снимки в Инстаграм, където е истинска звезда. Освен това има и канал в Ютуб. С тяхна помощ достига до стотици хиляди жени и ги вдъхновява да се грижат за себе си и да не се предават. Постигането на прекрасна фигура не е невъзможна мисия. С правилната комбинация от хранене и тренировки всеки може да изглежда и да се чувства чудесно.

Разбира се, нужни са и подкрепа и помощ от семейството. Съпругът и по-големите ѝ деца я подкрепят в заниманията ѝ.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати