Виктория Бекъм разкрива тайната на перфектната си фигура

Виктория Бекъм разкрива тайната на перфектната си фигура

Виктория Бекъм говори за това, как успява да свали натрупаните килограми по време на бременността, като бяга шест пъти в седмицата.

Ако се чудите как краката на Виктория изглеждат толкова добре в седем сантиметрови токчета, сега вече знаете. Майка на четири деца и модна икона разкрива в последния брой на сп. "Вог", че сменя високите си токчета с маратонки, няколко пъти седмично.

В действителност това е начина, по който г-ж Бекъм успява да възвърне теглото си след раждането на дъщеря си Харпър Севън през юли миналата година.

"Работих наистина много, като шест пъти в седмицата задължително бягане ", споделя звездата добавяйки, че тя следва стриктен режим на тренировка, създаден от нейния личен треньор Трейси Андерсън. "Ставам доста вманиачена, когато си наумя нещо."

Нещо повече, освен за теглото, жената на Дейвид Бекъм е вманиачена за модната си линия, с която се превърне в един от най-добрите дизайнери в бизнеса.

"Работих усилено и това ми отне доста време докато разбера, за какво наистина ме бива. Докато доиде момент, в който да кажа:" О, не съм никак зле в това си начинание, " признава Виктория, за успеха си като моден дизайнер.

И не само в това пош спайс е добра. Тя не е никак зле и в майчинството, което твърди, че е най-важното в живота й.

"Дейвид и аз винаги си сверяваме работните графици, които трябва да са съобразени с децата. Двамата сме много фокусирани върху работата си, затова трябва всичко да е добре балансирано", признава още футболната съпруга.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати