Най-капризните звезди

Бейонсе

Има звезди, които са на мнение, че проявата на капризи ги прави още по-привлекателни за феновете им. Това са хора, за които думата „не” не съществува. Сред капризите им често има абсурдни искания.

Една от най-капризните звезди е певицата Дженифър Лопес, която успешно се изявява и като актриса. За да се чувства комфортно, когато е на турне, тя има високи изисквания към хотела, в който ще преспи една нощ по време на гостуването си в града.

Тя твърди, че се чувства добре, само ако в хотелския апартамент има слушалки, които са инкрустирани с диаманти, а стените са боядисани в цвят, който избере певицата според настроението си.

Задължително условие е тоалетната дъска в хотелския апартамент на Лопес да е тапицирана с естествена кожа. Това условие винаги развеселява собствениците на хотели, но заради звездата са готови на всичко.

Марая Кери

Марая Кери също не пада по-долу в изискванията си. Тя много държи на хигиената в санитарния възел на хотелския апартамент. Преди тя да стъпи в хотела, в нейната баня се сменя изцяло тоалетната чиния с чисто нова.

Дръжките на вратите и на крановете в апартамента й трябва да са от истинско злато. Освен това Марая Кери изисква двеста хавлиени кърпи само за себе си. Необходима е и отделна хотелска стая за любимото й кученце.

Роби Уилямс, който шокира всичките си колеги с отказа си да пее на Олимпийските игри в Лондон, вече може да се сметне за една залязваща звезда.

Въпреки това обаче той не спира с безумните си искания, когато е на турне. В хотелския апартамент на Роби задължително трябва да има японско дърво бонзай, снимка на американския водещ Боб Холнес и жива маймунка. Никой не е наясно за какво му е маймунката, тъй като той винаги кара някой друг да се грижи за животинчето.

Джанет Джексън, сестра на попкраля Майкъл Джексън също е сред най-капризните звезди. Неотдавна Джанет поискала двадесет черни хавлиени кърпи, двадесет гигантски свещи и соево масло с аромат на ванилия, за да участва в телевизионно шоу.

Бейонсе обожава разкоша, затова има специални изисквания към пътуванията си по света. Тя иска да е ескортирана от десет мерцедеса в един и същи цвят, а за вечеря винаги иска чилийска риба, поднесена в красива чиния с източни орнаменти.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати