ВИП мацки – с все повече корекции

Емануела

Родни красавици не спират да подобряват визията си и се подлагат отново и отново на пластични операции, за да печелят фенове, обожатели и богати фирми, които да ги наемат за рекламни лица.

Една от певиците, които е вложила доста в пластична хирургия, е Таня Боева. След като подобри визията на гърдите си, тя реши, че е време да коригира и нослето си и се превърна в една от най-красивите фолкпевици.

Алисия
Снимка: АРА

Благодарение на този факт тя не само че стана по-търсена от заведения за участия, но успя да се пребори и за договор с фирма за разкрасяване. С годините и с пластичните корекции Таня става все по-красива.

Фолкпевицата Емилия има също доста корекции по себе си. Устните и гърдите й са коригирани, а неотдавна се заговори и за промяната на носа й, който изведнъж стана доста по-нежен и изискан.

С по-красиво и фино носле се обзаведе и певицата Алисия, която освен това блести с нови скули и един от най-добрите силикони сред ВИП мадамите.

Никога не е пипано нослето на певицата Емануела, което е малко и вирнато по природа, но затова пък тя смени пълнежа на гърдите си, тъй като не беше доволна от предишния.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати