Катрин Зита-Джоунс отново влезе в клиника

Катрин Зита-Джоунс

Красивата съпруга на Майкъл Дъглас - Катрин Зита–Джоунс, има биполярно разстройство, което я кара често да влиза в депресии.

Това е вторият път, в който актрисата влиза в клиника заради депресивни състояния. Биполярно разстройство се характеризира с остри промени в настроението на пациента и хаотично поведение.

Представителят на актрисата Сара Фулър съобщи, че Катрин има нужда да бъде наблюдавана от специалисти, които да и дават необходимото спокойствие. Поради това тя е постъпила в специализирана клиника вчера. Там Зита-Джоунс ще се лекува в продължение на един месец.

Припомняме, че през 2011 г. актрисата постъпи в клиника за лечение от биполярно разстройство и състояние на маниакална депресия. Тези заболявания водят до постоянна смяна в настроенията, като се редуват еуфория и дълбока депресия.

Причина за тежкото емоционално състояние на 43-годишната Джоунс става заболяването на съпруга й, рак на гърлото, с което Майкъл Дъглас успешно се бори.

Катрин Зита-Джоунс е родена в Уелс, като от дете започва да се изявява на театрална сцена. В началото на 90-те години тя заминава за Холивуд. През 1998 г. е забелязана от Стивън Спилбърг, който я избира за ролята на Елен Монтеро в продуцирания от него филм „Маската на Зоро“.

С този филм Джоунс придобива световна популярност и се нарежда сред едни от най-търсените и добре платени актриси на Холивуд.

През 2002 г. напористата брюнетка спечели "Оскар" за поддържаща роля за участието й в мюзикъла "Чикаго". През 2000-та година сключва брак с един от най-знаменитите холивудски актьори Майкъл Дъглас, от когото има две деца.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати