ezine.bg»Статии»Звезди»Крадец атакува Славена

Крадец атакува Славена

Славена

Нагъл крадец се опита да открадне ценни вещи от чантата на фолк певицата Славена и нейната нова страст по бокса изобщо не й помогна да се справи с него.

Въпреки че напоследък изпълнителката усилено тренира, когато има свободно време, бойните й инстинкти не се задействали, когато била атакувана.

За щастие на изпълнителката крадецът накрая се отказал да й вземе чантата, защото тя не я пускала и докато я дърпали назад-напред имало възможност той да бъде забелязан.

Славена се опитва да се възстанови психически от случката, която със сигурност ще я накара да тренира по-усилено. Ако беше напреднала, певицата направо щеше забие ъперкът на нападателя си, и дори можеше да го свали на земята с изненадващ удар.

Футболистът Алек Манолов, който в момента е силната половинка на певицата, я нахъсвал да тренира повече, за да не се притеснява друг път в подобни ситуации да атакува нападателя.

Досега тя посещавала залата за тренировки, за да се освободи от напрежението и натрупаната негативна енергия. Сега обаче певицата смята да тренира доста по-усилено, за да може да е подготвена за евентуални нападения от нахални обирджии.

Според Славена всяка дама трябва да тренира някакъв вид бойно изкуство, за да не се окаже неподготвена, ако някой нагъл тип я нападне на улицата, особено по късните часове.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати