ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Родни звезди даряват старите си дрехи

Родни звезди даряват старите си дрехи

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k137
Луиза Григорова

Няколко от най-популярните имена от българската сцена на театъра, киното, телевизията и литературата дариха свои стари дрехи за благотворителност.

В Second Chance Shop на каузата И Аз Мога/I Can Too се включиха Луиза Григорова, Диана Любенова, Калин Терзийски, Параскева Джукелова, Георги Любенов и Явор Ралинов.

Очаква се и други известни актьори, музиканти, спортисти и телевизионни звезди да се включат в благотворителната инициатива.

Първите знаменитости, които взеха участие, дариха свои стари дрехи, които бяха преправени от младите дизайнери на Националната художествена академия и бяха продадени, като парите от търга ще бъдат дарени на деца със специални нужди.

Първото ревю се състоя вчера в столичен модел, като зрителите ожесточено наддаваха за дрехите и някои от облеклата стигнаха до доста високи суми, въпреки че първоначалната им цена бе символична.

Сред доволните бяха и младите дизайнери от Националната художествена академия, които успяха да дадат съвсем нова концепция на старите дрехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Виржиния
Виржиния
26.06.2014 17:59
Приемате ли стари дрехи от редови граждани?
Ако да - къде и кога да ви ги донеса?
0879230239
0
0