Мерил Стрийп награби млад колега

Мерил Стрийп

Холивудската легенда Мерил Стрийп се нахвърли върху доста по-младия си колега Марк Ръфало, известен като Хълк от филма "Отмъстителите". Блондинката впила устни в сочната уста на колегата си пред десетки свидетели.

Това се случило по време на телевизионно шоу, в което участвали и двамата актьори. Без изобщо да предупреди за намеренията си, Мерил Стрийп изведнъж се обърнала към тъмнокосия актьор и го целунала.

Според слуховете Марк е доста объркан, тъй като не е наясно как да реагира след тази целувка. По нищо не личало дали тя е просто приятелска и за пред камерата, или известната с непоклатимия си морал актриса се е променила.

Мерил, която вече е на 65 години, не хвърля светлина по въпроса. Тя е потресена, че през последните няколко месеца е получила три предложения за една и съща роля.

Трима различни режисьори я поканили във филмите си, за да играе вещица. Това обидило актрисата, тъй като според нея явно навлиза в доста зряла възраст, за да я искат за подобна роля.

След като отхвърлила две от предложенията със смях, тя все пак се съгласила да участва във филма "Вдън горите", който е направен по бродуейски мюзикъл. Историята на проклятието на вещицата, което тегне над младо семейство, е изпълнена с музика, песни и неочаквани обрати.

Само това привлякло Мерил към проекта и тя не могла да покаже обидата си. Дори напротив - показала, че е поласкана от предложението да пее отново пред камера. Тя се прояви блестящо в мюзикъла "Мамма миа", където сама изпълняваше песни на АББА.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати