ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Мария Силвестър не си дава името

Мария Силвестър не си дава името

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Мария Силвестър

Телевизионната водеща Мария Силвестър, която често е канена и за водеща на светски събития, категорично отказва да променя фамилията, с която я познават хората.

Светлооката нежна половинка на актьора Силвестър Силвестров за около година успя няколко пъти да се раздели и да се събере с него. Според близките им този път тяхната раздяла е окончателна, след като двамата вече са взели решение за развод.

След юридическата им раздяла Мария трябва да си върне старата фамилия, която е Попгенова и е далече от артистичния имидж на телевизионната водеща. Брюнетката е на мнение, че след като е дала години, за да извоюва популярност на тази фамилия, сега не можела да я захвърли с лека ръка.

И макар в документите фамилията й ще бъде друга, на малкия екран и по време на различни събития, където е канена, тя смятала да се представя единствено и само като Мария Силвестър.

Брюнетката признава, че вече е готова да даде сърцето си на мъж, който е достоен за него. Тя се чувства напълно подготвена и за второ майчинство, защото не иска синът й да остане само едно дете. Според Мария би било чудесно, ако малкият Давид има сестричка.

Колеги на Мария и Силвестър не отхвърлят възможността в последния момент двамата отново да се съберат, дори и след като се разведат, защото са известни с бурните си емоции.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest