ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Джесика Бийл не иска да ражда пред свекървата

Джесика Бийл не иска да ражда пред свекървата

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Джесика Бийл

Актрисата Джесика Бийл, която очаква първото си дете от певеца Джъстин Тимбърлейк, вече няколко пъти е влизала в открит сблъсък с майката на певеца Лин Харлес.

Причината за неприятните думи, които двете жени са успели да си разменят не веднъж било желанието на майката на Джъстин да гледа снаха си как ражда, за да присъства на появата на внучето си.

Джесика, която вече е в напреднала бременност, се изнервя много от постоянните скандали със свекървата и сериозно се притеснява за състоянието на бебето.

Лин Харлес обаче иска да види как бебето се появява на бял свят и нямала намерение да отстъпва пред, както тя смята, капризите на снаха си. За майката на Джъстин Тимбърлейк било напълно нормално тя да е до красивата актриса, докато тя дава живот на внучето ѝ.

Джъстин Тимбърлейк

Джесика обаче не искала в този важен момент от живота ѝ до нея да е свекървата, с която и без това не се разбират много добре. Лин Харлес, която изобщо не харесваше предишната любима на Джъстин - актрисата Камерън Диас, не се зарадвала особено и когато певецът се оженил за красивата Джесика.

Според близки до бъдещата майка Лин Харлес нарочно ядосва Джесика, за да покаже, че нейните желания са по-важни за Джъстин, отколкото тези на собствената му съпруга.

Самият певец не се намесва в конфликта между двете жени и не взима отношение по въпроса, което изнервя жена му. Той заявил, че няма да стои със съпругата си, докато тя ражда.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати