Родният фолк се поболя! Депресии, паник атаки и нерви тресат родните звезди

Родният фолк се поболя! Депресии, паник атаки и нерви тресат родните звезди

Звездите на родния фолк преживяват доста труден период. Славата не е всичко, осъзнаха Преслава, Константин, Алисия, Емилия и още много други.

Март месец идва с редица проблеми за родния фолк, съобщава ХотАрена. Константин и Алисия са в депресия, паник атаките на Емилия се завръщат, а нервите са на път да съсипят Преслава.

Най-големият купонджия във фолк средите, Константин, е в депресия. Той бягал от доскоро любимите му шумни компании, предпочитал да е сам. Когато му се налагало да е сред хора пък бил необичайно мълчалив.

Подобно било състоянието на Алисия. След като счупила поредното огледало в живота си, тя е решила, че я очакват още години на нещастна любов. Въпреки че има връзка с Георги Андонов-Бирмата, родната звезда често не можела да стане от леглото и предпочитала да се скрие от света под завивките.

Родният фолк се поболя! Депресии, паник атаки и нерви тресат родните звезди

Именно с Бирмата е свързана и депресията на Преслава. Тя е с разклатени нерви от раздялата им, а след старта на Капките и разкритието, че бившият ѝ дели леглото си с колежката ѝ Алисия, тя плачела всяка вечер. Настъпването на пролетта и хроничната умора, която я мори от известно време насам, утежняват състоянието ѝ.

Паник атаките, за които Емилия преди време призна, са се завърнали с пълна сила през последните седмици. Това отново се обяснява с промяната на времето. Със същата диагноза е и Моника Валериева, която също като Емилия ще чака състоянието да отшуми до няколко месеца.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати