ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Ужас! Чарлийз Терон е Майка-чудовища

Ужас! Чарлийз Терон е Майка-чудовища

Чарлийз Терон

Холивудската актриса Чарлийз Терон бе заснета в доста неудобен момент. На кадрите тя е в жестока разправия с 4-годишният си наследник Джексън, които могат да ѝ струват попечителството.

Снимките са толкова шокиращи, че дори могат да доведат до искане за отнемане на осиновения Джексън от майка му. Папараци заснеха как Чарлийз и момченцето се разправят на паркинг. Детето отказва да влезе в колата, тръшка се, хвърля се на земята и бяга от майка си. За да го накара да влезе в колата, тя буквално го влачи по асфалта. Накрая го хваща за ръцете, вдига го и го слага насила в колата. В същото време грижите за по-малката ѝ осиновена дъщеря Огъст са поверени на асистента ѝ.

Сцената е типична за доста родители, но успя да предизвика възмущението на цяла Америка. Отзвукът бе силен и някои дори бяха категорични, че детето на актрисата трябва да ѝ бъде отнето, а самата тя подложена на тест за психическа стабилност. Списание О.К. нарече Терон Майка-чудовище.

Преди време, когато бе с актьора Шон Пен, Чарлиз и той бяха призовани в съда по обвинение, че посягат на малкия си син. Тогава те бяха оправдани по всички обвинения. Според приятелки на Терон тя толкова е разглезила Джексън, че не тя, а той е този, който я тормози.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати