Гъмов пъчи татуси пред мацки на Каваците

Гъмов пъчи татуси пред мацки на Каваците

Актьорът Станимир Гъмов прекарва лятната си отпуска на къмпинг Каваците. Там той се е отдал на бройкане на мацки и пълни с алкохол нощи.

Гъмов е на морето от няколко дни. Едва стъпил на пясъка, той се излегнал под дебела сянка, на метри от препичаща се девойка. Първите 15 минути той не откъснал поглед от загорялата ѝ кожа, явно наслаждавайки се на почивката още от първите мигове.

След като красавицата не му обърнала никакво внимание обаче, той предприел съответните действия. Явно под влиянието на хормоните, Гъмов си харесал друга дама и директно отишъл при нея.

Той ѝ поискал запалка и докато тя услужливо търсела наличието на такава в чантата си, Гъмов и обяснявал как лошо може да изгори стегнатото ѝ тяло под жарките лъчи на Слънцето, пише ХотАрена.

Следващите часове от престоя на актьора също протекли в опитите на Гъмов да сваля всякакви красавици на плажната ивица. Когато наоколо никоя не хващала окото му, той се ровел във фейсбук, най-вероятно в търсене на други такива.

Освен фриволното му поведение, на плажуващите около него хора направили впечатление и многото татуировки, с които Гъмов явно се е сдобил наскоро.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати