Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница ПухРазбиваме яйцата с млякото и бакпулвера. Добавяме и сиренето.
Вземаме по две от корите, мажем със 1 с.л. олио и 4-5 с.л. от сместа.
Завиваме корите и слагаме в предварително намаслена тавичка.
Останалата смес я заливам...
1
Ябълков кейк Пух
Извадете тавата и оставете ябълковия сладкиш да се охлади в нея, поръсете с пудра захар....
Торта Мечо ПухСлед като е сглобена тортата я оставяме за половин час да стегне, след което я обличаме с фондан....
2
Как да перем правилноИма някои тънкости, които трябва да знаете, когато перете. Памучните дрехи винаги се свиват след пране. Затова още когато купувате дънки, изберете такива с няколко сантиметра по-дълги....
16
Как да перем обувки?
Препоръчително е да перете обувките на ръка с много малко препарат, разтворен в хладка вода....
Гъши дробГъши дроб, познат още като фоа гра, се получава от черен дроб на гъски и патици, като гъшият се добива в по-малки количества от патешкия. Гъши дроб е култов деликатес, който е истинска наслада за сетивата. Заедно с...
5
Баницата на мечо Пух
Залейте витата баница с останалата плънка я и сложете да се пече за около 45 минути на 180 °C.
Извадете я и я намажете с масло.
Баницата на мечо Пух е много вкусна....
Гъши пастет
Ако пастетът ви се вижда прекалено сух, можете да му добавите допълнително сметана. Готовият деликатес се ползва за сандвичи или се влага в разядки....
Гъши дроб
Дробът и зеленчуците се нарязват на филии, ябълката – на шайби.
Дробът и ябълката се запичат заедно на сух тиган, зеленчуците се запичат на скара. Сосът се приготвя, като виното се загрява в тенджера. Когато се редуцира...
Какво кога трябва да перем?
Чистенето на дома е трудоемка работа. Една добра домакиня обикновено сама се справя с всичко, като се започне с дрехите, мине се през телефоните и се стигне до домашния любимец. През какъв интервал да повтаряме почистването...
Как да перем сутиените правилно?
Когато перете черни сутиени, е желателно за тях отделно да се снабдите с препарат за черни дрехи, а ако не разполагате с такъв, то ги перете с препарат за цветно пране....
Лимоновите палачинки на Мечо Пух
Лимецовото брашно се изсипва в купа, в която ще се разбърква сместа.
Прибавя се захарта и солта.
Разбърква се много добре.
Лимонът за палачинките се измива много добре и кората се настъргва на фината част на рендето...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Домашен гъши пастет
Изсипваме в съд готовия домашен пастет и оставяме да изстине, след което прибираме в хладилника.
Поднасяме домашен гъши пастет върху филийка, която може да е препечена според вашия вкус....
Пържен Гъши Дроб
Зависи и от предпочитанията на всеки един, затова ако желаете, може да препържите и малко повечко. Идеалният гъши дроб е добре запечатан отвън и нежен и крехък отвътре....
Съвети как да перем пухените якета
Как да перем пухените якета?
Истината е, че в това няма нищо сложно, стига да спазвате някои малки, но важни правила....
Как да перем обувки в пералня
Можете ли да перете обувки в пералня?
Дали можете или не да перете обувките си в пералня зависи до голяма степен от материала, от който са направени обувките ви....
Лимецовите медени пастички на Мечо Пух
Да ви е вкусно с моите лимецовите медени пастички на Мечо Пух...
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....