Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЗабравя ли се първата любов! Разкажете и Вие !
Аз не забравих първата си любов.Много плаках когато се разделихме.Сега си спомням всички хубави моменти с умиление. Според мен първата любов остава незабравима,а раздялата е най-тежката.След това,малко или много свикваш и някак си знаеш,че ще го преживееш,но първия път...След време претръпваш,някои дори казват,че мразят дадения човек,но според мен е достатъчно само нещо малко да ти напомни за него.Например разхождаш се и изведнъж усещаш неговия аромат.В първия момент не се сещаш защо всичко ти се свива отвътре,а после си спомняш,че мирише на него и търсиш тази миризма и ти става кофти.Или пък намираш стара ваша снимка,усмихваш се,но очите ти се пълнят със сълзи.Спомняш си жестовете му,поведението му,понякога като се замислиш дори успяваш да чуеш гласът му.И ти липсва.Дори дразнещите му жестове ти липсват. Късметлийка съм,че отново съм с първата си любов... :blush:
АнонименЗа сефте ще ми е и искам отговори
Аз го направих за пръв път на 15 и щях да навършвам 16 след някой друг месец.Доста раничко сега като се замисля,но пък бях лудо влюбена в един 22 годишен батко.Четири години по-късно още съм лудо влюбена в него Да ти кажа аз освен всичко направих голямата грешка да съм в цикъл тогава.Не ти го препоръчвам особено,защото е вредно най-вече ако си като мен и го направиш първите дни.Иначе за възбудата съм съгласна.Би било хубаво ако не ти го...Абе нали се сещаш.Да не го направи от вратата за краката и от веднъж да те изненада.Лекичко,с любовната игра и всичко както си му е редът,както ви е приятно.Едва ли ще боли по-малко,но със сигурност ще мине къде къде по-гладко.Една моя приятелка не беше споделила за девствеността си и после разказваше,че се била и разплакала от болка.Ама човека хоп-троп и давай. След това усещането ще ти е малко странно,но първите минути,а може би и часове.Обаче ще си ходиш нормално,всичко може да си правиш.Едва ли първият ти път ще е като по-филмите да свършиш за 2 минути,най-вероятно изобщо няма и да свършиш,а сигурно и нищо няма да изпиташ,но това е първите няколко пъти.След това става кеф(ако имаш късмет).И горещо ти препоръчвам да си влюбена в човека.Сексът човек,към който имаш чувства не може да се сравнява с този,който правиш ей така. Не забравяй хигиената и приятно прекарване.
АнонименДа задържа ли детето?
Сигурна съм,че детето е най-хубавото нещо за една жена,дори за един мъж.Защото когато той прегърне собственото си дете,плод на любовта ви за пръв път,всички казват,че чувството е неуписуемо.Дори да не е твое собствено,когато го държиш не можеш да устанеш спокоен.И от камък да си,когато бебчето ти се усмихне и те погледне с големите си,мили,обичливи,изпълнени с нежност,доверие и любопитство очички...Но и двамата вече сте го изживявали.Аз още не съм разбрала какво е,но казват,че и 10 деца да имаш чувството не си отива. Моето предположение е,че е просто уплашен.Планирали сте го,искали сте го...Не помисляй да го махаш.То си е ваше.Уплашил се е,че няма да може да се грижи за теб и бебето.Все пак щом има дете от предишна връзка и за него трябва да се грижи.В опиянението от мисълта,че може да си имате детенце той е видял само хубавите страни и едва ли е помислил.Не зависимо от пола,на първо място сме хора.Не мисли за това как ще се справяте,дали той го иска или не.Довери се на интуицията.Щом усещаш,че искаш това дете-роди го и се грижи за него.Ако го махнеш съм убедена,че мъжът ти много ще съжалява.Все пак поговори с него.Решете го заедно.Все пак и двамата сте отговорни за това дете.
АнонименПриятелят ми си пийва в повече
Зарежи проблема с парите.Та той се олива! Това е съвет,който съм чувала от мои баби,лели и т.н. жени успешни и щастливи (или поне сравнително щастливи) бракове. У мъж не се поправят 1-Ревността. 2-Пренебрегването. 3-Пиянството. И като му говориш няма да стане работата.Засега е битов алкохолик,пак добре.Обаче ако седнете на маса и той се улива,е тогава просто го остави.
АнонименНе знам как да си оформя веждите. Помощ!
Ами отиди на козметик.2лв средно.Отиваш,казваш и ще ти ги направят златни.Обаче ако отидеш с вежди от по два косъма няма да я бъде работата...
АнонименТой бил ужасен, а аз разбрах накрая!
Е,айде сега.Помогнала си на момичето да се отърве(ако всичко,което си чула за него е самата истина).И забога,в морето риба има много.Съвсем не си по средата на нищото.Вади въдиците и хващай най-големия шаран,който ти падне.
АнонименЗа връзките от разстояние
И аз съм против.Може емоционално да ти дава всичко,но не е ли до теб физически работата няма да я бъде.И не става въпрос за нужди.Става въпрос за това,че жени,мъже всеки се нуждае от прегръдка,целувка и т.н.
АнонименОмазнява ми се косата
Опитвала ли си да се къпеш по-често?Нормално да ти се омазни косата за това време.Това са 3 дни.Изправяш я,разресваш я,през деня по прекарваш пръсти през нея и т.н.Мазна коса е като я измиеш и след ден два най-много и си като...Без да използвам епитети. Моята коса става ужасно мазна преди цикъл и се налага да я мия всеки ден.За да избегна това след като я измия и привърша с всичките балсами,маски и щуротии я поливам с преварена вода с малко сок от лимон или оцет.Чат пат към шампоана слагам и малко сода бикрбонат.Правя си също маски с яйце и лимон.Доста омекотява трябва да кажа.От както съм започнала с народните рецепти се радвам на наистина красива коса. :blush:
АнонименИзневярата при жените
Е жената не е само домакиня,майка и т.н.Тя е личност и на първо място-човек.Има си нужди.Ако те не могат да бъдат задоволени от нейния мъж,ще се появи втори.[/i]
АнонименИмам желание да обменям мисли и с девойки на около 20 години
Прощавай драги,но аз съм на 18 и не виждам коя моя наборка би си "кореспондирала" с теб.Забога,ти на такива момичета може да си им баща.