Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименМного Бледа втора чертичка
Разбира се че не е, бременноста е стряскаща шокираща - не са изобщо светли и пастелни тонове. Там са едни други неща свързани с любовта, но не са подутите кореми.
АнонименМного Бледа втора чертичка
Не трябваше да пиша това, защото изобщо не знам дали е така, само предположих. Никога не съм се занимавал с тестове за бременност и не разбирам нищо от това. Бих обърнал внимание на жена, която си е планирала това, като е обърнала особено специално внимание на здравното си състояние(тук всеки има различни виждания какво значи това). Но пък те не раждат дяволи и разни... угрозяващи създания. Ей сега ще се свия, поради свирепата Ви защита и заплаха от Ваши защитници, защото секса не е шега работа, а истинско секюрити. Питайте си, не ми пречите. Дано някой намине и ви отговори.
АнонименЗабавен растеж и развитие
Това е заради затрудненото ти развитие, както и може би растеж. Твоят брайън не може вече да разбира, може да е поради годинките ти, или пък не изпълняваш упражнението бране на разни природни неща. С тръни. Така се развива креативност в движението в триизмерното пространство, за да не се убодеш. Но не си мисли, че ще разбереш дори тогава, защото явно от много време изобщо не си брала каквото и да е. Може би теб те берат?
АнонименЗабавен растеж и развитие
Аве, всичките ли българки са крадли? :x:
АнонименПрави най-голямата грешка в живота си
Не ти ли е раншко да се занимаваш с разтрогване на брачни съюзи? Но верно - когато продължителността на живота е малка, то е по-добре овреме да се насладим на всичко, и изпълним задължението си пред природата - да продължим нашият генетичен ехперимент.
АнонименПрави най-голямата грешка в живота си
Това е вярно отчасти - казала го е на майка си, за да убие тази информация. Така, че вече това е в отношение - тя го обича и не го използва.
АнонименЛазерна епилация на брадичка?
маце, тази машина не е за тебе, тя е за търговеца, който ще спечели сто пъти стойността ѝ. От вас, не от мене.
АнонименГласувайте и не бъдете мишоци
Няма да гласувам за властта, пред която съм равен със всеки сиганин. Съгласявайте си се без мен.
АнонименДетето ми е в стрес заради това,че посещава детска градина
Аз мисла, че психиатър е по-подходящ, освен това са по-силни от психолозите, които искат просто хората да са гъзове, а не диваци. За това имат дивани, на които клиентът да полегне.. Мислиш ли, че дъщеря ти е дива и неопитомена? Но се пак поздравления за това, че предприемаш смели житейски стъпки в популярната правилна посока. Не сме деца я! И понеже имам малка слабост към денят zero, то заповядай -
АнонименДетето ми е в стрес заради това,че посещава детска градина
Не бъдете така сигурна, дано са ви предписали навреме лекарства, но щом сте тръгнала по този път, то несъмнено ще ви се отворят тези двери.
АнонименДетето ми е в стрес заради това,че посещава детска градина
Луда е майката и всява уплах във всички, дори в детето си. Не го съзнава дори. Има решения, аз съм безплатен все още. Едно такова е бой, но е неприемливо. Други са глад и преминаване на суровоядство, при което няма проблеми с децата.
АнонименДетето ми е в стрес заради това,че посещава детска градина
Се пак се радваме, когато майки слагат децата си на групово обсъждане. Така се прави, за да се реши някакъв въпрос - той се обсъжда. Някога са ги обсаждали, други са ги осъждали, а съвременните възпитани и културни служители ги обсъждат.
АнонименОсноваване на МЕТЪЛ състав
Можеш да си основеш Метил състав, подхожда на ракия и подобни. Много са тежки, а тенията е най-тежката от всички глисти. Подвизава се в заведението Ректум. :y: Други пречки, освен задължителния Ви главобол, ако не успеете да го нанесете на публиката, то аз лично не виждам. Успех!
АнонименАсексуалност
Аз не харесвам лебеди, но се пак ще се опитам да съм полезен. Тя е българка, трябва да пробваш малко по-грубо и смело, защото те са майки юнашки. Лай като голям пес, грухти като прасе в кочина, приказвай й псувни с ебане, сбий се в кръчмата, просто бъди мъж! Много от тях са проститутки и са ни натирили там, откъдето сме излезли, защото не сме каквито трябва. За това нека им покажем животното в нас! Нещо като "Путка ти майчина проста в пробитите черва, където спермата ми си проправя път да направи подобие на баща ти!" При мощен кълн ще сработи.
АнонименВъпрос за кучето ми
Разбира са - те са умни колкото тли годишните деца и не могат сами да контролират своите евентуални заболявания - дори ядат отровата в наденицата и не им пука...
АнонименТой иска секс, а аз не - затова ще ме зареже!
Виж сега - това е борба за надмощие, тоест кой ще диктува взаимоотношенията. Така ще се прояви лидер и ще се развие като по-силната личност. Имаш невероятния шанс да го осакатиш и ментално, не го пропускай! Знам, че можеш! Можеш примерно да ходиш с вдигнати напред ръце, като за прегръдка, така ще се образуваш като жрица, и съответно той ще е баланса спрямо всички, които правят секс с теб. Ти българка ли си, или...
АнонименТой иска секс, а аз не - затова ще ме зареже!
Разбира се, че така можеш да убиеш някой младеж или човек със слаба психика(неиздръжлива на подобни неща). Или по-точно да го самоубиеш. Ти българка ли си или...? Мислех, че властите в мозъците Ви така изискват от вас да се държите, не съм ли прав?