Пълнено свинско шкембеПълнено свинско шкембе
12 Юни
Роси Трифонова
Свинско шкембе с кашкавал на фурнаСвинско шкембе с кашкавал на фурна
30 Януари
Стоянка Русенова

Готвене на Свинско Шкембе

Прегледай всички 50 кулинарни идеи за готвене на свинско шкембе в Езине.бг.
Телешко шкембе със свински крачета в гювечеТелешко шкембе със свински крачета в гювечепод налягане, след което обезкостете свински крачетата и ги нарежете на парчета заедно с шкембето. Разпределете в 6 гювечета парчета шкембе...
Шкембе яхнияШкембе яхния
Шкембето се сварява с корените за супа и се нарязва на лентички. В сгорещената мазнина се задушава лукът, нарязан на ситно, прибавя се...
Пълнено шкембеПълнено шкембе
Сварете шкембето в малко подсолена вода. Нарежете на ситно лука, праза, месото, дроба и бъбреците. Изпържете ги в маста. Като изстинат...
Шкембе - рулоШкембе - руло
Шкембето се сварява, охлажда се и се нарязва на широки ленти. Зеленчуците се нарязват на ситно и се поръсват заедно с подправките върху...
Панирано шкембеПанирано шкембеНарязваме предварително свареното шкембе на не много дебели ивици. Посоляваме го и го подправяме с черен пипер. Разбиваме яйцата с малко сол...
Шкембе чорбаШкембе чорба, добавяме още сол. Загряваме олиото и запържваме червения пипер и него сипваме върху шкембе чорбата. Чесъна счукваме и добавяме малко сол...
Шкембе на фурнаШкембе на фурнаШкембето се почиства и сварява в зеленчуков бульон. Отцежда се и се нарязва на парчета или ленти. Всички зеленчуци се рендосват на тънко и се...
Телешка глава в шкембеТелешка глава в шкембевтаса за 20 мин., разделете на 4 топки и всяка разточете на кора с диаметър 15-17 см. Най-удобно е да оставите Телешката глава в шкембе да се пече цяла нощ на слаба до умерена фурна....
Шкембе със сосШкембе със сос
Почистеното и добре измито шкембе се вари във вода със сол, черен пипер и дафинов лист във фурна със залепена тенджера. Уврялото шкембе се...
Пикантно шкембе в маслоПикантно шкембе в маслоНарязваме предварително свареното шкембе на малки парчета. Загряваме маслото и в него изсипваме нарязаното шкембе, задушаваме го под капак за 7-8 минути. Посоляваме и подправяме на вкус. Сервираме топло....
Яхния с телешко шкембеЯхния с телешко шкембе
Заливаме шкембето със студена вода и го сваряваме. След като се охлади го нарязваме на ивици. Запържваме лука в масло, нарязан на по-едро...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: