Как се Приготвя Гъши Дроб

Открий всички 74 избрани предложения относно как се приготвя гъши дроб в Езине.бг.
Лазаня с праз и гъши дроб
Лазаня с праз и гъши дроб
отгоре се слага гъшия дроб. Най-отгоре се слага дъсчица с тежест, която да притиска сместа. Оставя се за 24 часа в хладилника. ...
Гъши дроб с ябълки и мед
Гъши дроб с ябълки и мед
Измиваме и нарязваме на големи парчета дроба. Нарязваме лука на кръгчета, ябълките на лентички. Изпържваме дроба за 3-4 минути в ...
Пълнена гъска с кестени и дроб
Пълнена гъска с кестени и дроб
Накиснете двете хлебчета в прясното мляко, след което ги отцедете и ги смелете заедно с гъшия дроб. Добавете към сместа ситно нарязаните...
Дроб сарма
Дроб сарма
3
малко бульон и по 1 лъжичка от размитото с вода доматено пюре и се пекат в умерена фурна. Готовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и ...
Супа дроб
Супа дроб
лимон и магданоз. Разбийте яйцата и застройте супата, като я темперирате внимателно. Може да поднесете супата дроб с пържен хляб....
Дроб чорба
Дроб чорба
Джоланът се измива добре и се вари. В бульона му се слагат корените за супа, подправките и измития черен дроб. След като дробът се свари, ...
Домашно приготвен суджук
Домашно приготвен суджук
Месата смиламе с машинка за кайма. Поставяме в дълбок съд и към тях прибавяме подправките. Омесваме добре, след което оставяме на хладно да...
Козунак, приготвен с миксер
Козунак, приготвен с миксер
Приготвената прясна мая се поставя в купа със затоплено прясно мляко, лъжица захар и две лъжици брашно. Разбърква се и се оставя настрани, за да...
Как да си приготвя лосион против пърхот?
Как да си приготвя лосион против пърхот?
и се налага да търсим други средства. Тогава на помощ идват домашните лосиони за изплакване на косата, които се приготвят с естествени продукти и...
Домашно приготвен бахур
Домашно приготвен бахур
Бъбреците, сърцата и дробът измиваме добре с вода. Измиваме добре ориза, изсипваме вода и оставяме да набъбне в тенджерата на котлона. Праза...
Домашно приготвен катък
Домашно приготвен катък
Овчето мляко сипваме в съд и поставяме на водна баня и оставяме да ври за около 2 часа. След като е готово, оставяме на страна, за да се охлади...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: