Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвим Агнешка Дроб Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

7

Оставяме да се задуши за 15 мин.
Агнешките була нарязваме на три, във всяко парче було поставяме от дроб сармата и увиваме като сарми....

Поставете дроб-сармата се пече в умерено загряна фурна, докато оризът напълно абсорбира течността. Накрая залейте с полива и доопечете....

През последните 15 мин. от печенето махнете фолиото и оставете пълненото агнешко бутче с дроб сърма да се дозапече....

Изсипваме си сместа върху готовата агнешка дроб-сарма и продължаваме да печем само на горен реотан, докато се запече....

Опечена дроб сърмата се залива с разбитото яйце, кисело мляко и брашно, след което се запича отново....

Поръсваме нашата агнешка дроб чорба с чревца с нарязан на ситно джоджен....

Печете вкусната дроб сарма за 10 минути във фурната.
Оставете да изстине и поднесете агнешката дроб сарма на фурна с кисело мляко....

Продължаваме да варим агнешката супа до готовността на фидето.
Разбиваме жълтъка с киселото мляко и добавяме към дроб чорбата....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
52
44
32
22
10
Дай твоята оценка: