Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвим Агнешка Дроб Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб сърмаПриготвя се заливка от яйцата, киселото мляко и брашното.
Дроб-сармата се залива и се запича до зачервяване....
7
Традиционна агнешка дроб сърма
Оставяме да се задуши за 15 мин.
Агнешките була нарязваме на три, във всяко парче було поставяме от дроб сармата и увиваме като сарми....
Зеленчукова дроб сърма
Поставете дроб-сармата се пече в умерено загряна фурна, докато оризът напълно абсорбира течността. Накрая залейте с полива и доопечете....
Пълнено агнешко бутче с дроб сърма
През последните 15 мин. от печенето махнете фолиото и оставете пълненото агнешко бутче с дроб сърма да се дозапече....
Агнешка дроб – чорбаОт останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка. Тя се прибавя в чорбата в момента от свалянето и от огъня....
4
Традиционна агнешка дроб-сарма
Изсипваме си сместа върху готовата агнешка дроб-сарма и продължаваме да печем само на горен реотан, докато се запече....
Оригинална агнешка дроб сарма
Опечена дроб сърмата се залива с разбитото яйце, кисело мляко и брашно, след което се запича отново....
Агнешка дроб чорба с фиде
Продължаваме да варим агнешката супа до готовността на фидето.
Разбиваме жълтъка с киселото мляко и добавяме към дроб чорбата....
Агнешка дроб сарма по селски
Заливаме дроб-сармата и запичаме само на горен реотан до зачервяване....
Агнешка дроб чорба с чревца
Поръсваме нашата агнешка дроб чорба с чревца с нарязан на ситно джоджен....
Агнешка дроб сарма на фурна
Печете вкусната дроб сарма за 10 минути във фурната.
Оставете да изстине и поднесете агнешката дроб сарма на фурна с кисело мляко....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
52
44
32
22
10
Дай твоята оценка: