Свински вратСвински вратПечено Свинско
24 Май
Роси Трифонова
Свинска пастърмаСвинска пастърма
19 Ноем.
Роси Трифонова
Сушен свински вратСушен свински врат
15 Март
Севда Андреева

Пастърма от Свински Врат

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за пастърма от свински врат в Езине.бг.
Печен свински вратПечен свински вратШпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат....
Печен маринован свински вратПечен маринован свински вратСвинският врат се слага в тавичка и се пече в загрята фурна около 100 градуса. То може да е замразено, не пречи....
Задушен свински врат със зеленчуциЗадушен свински врат със зеленчуциВ мазнината от свинските пържоли се задушават нарязаният на полумесеци лук, отцедените манатарки и нарязаните на кубчета картофи....
Свински врат в сметанов сосСвински врат в сметанов сосЗагряваме маслото и в него запържваме наситнените стар и пресен лук, добавяме месото и го запечатваме от всички страни. Доливаме сметаната, прибавяме...
ПастърмаПастърмаНа четвъртия ден пастърмата е готова за консумация....
Свински пържоли от врат на скараСвински пържоли от врат на скараСвински пържоли от врат на скара сервираме с любима салата....
Свински пържоли от врат на фурнаСвински пържоли от врат на фурнаПоставяме свински пържоли от врат на фурна в печката и печем за около 1 час или до желания загар. Поднасяме вратните пържоли с картофи соте....
Домашна пастърмаДомашна пастърмаНарязва се готовата пастърма тънко на филии. Чудесно домашно мезе за червено вино! Едно от най-вкусните сухи мезета!...
Говежда пастърмаГовежда пастърмаЗакачаме пастърмата на студено място и оставяме да се изсушава....
Пастърма от СърнаПастърма от СърнаМесото се измива и подсушава много добре. Реже се на големи парчета. Те се осоляват щедро и се прибират в хладилник за 24 часа. След това всяко...
Домашна телешка пастърмаДомашна телешка пастърмаПри благоприятни обстоятелства до две седмици пастърмата трябва да е готова....

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: