Ezine.bg»Избрани Колекции»Вкусотийки от Свинска Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....

3

В тенджера под налягане сложете маслото, начуканото и шпиковано със сланина месо, наситнените корени магданоз, лука, нарязаните на едро ряпа, моркови...

Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....

7

2

Нарежете месото и лука, сложете ги в загретия намазнен сач.
Гответе и разбърквайте от време на време, ако е необходимо долейте още малко олио....

Финално поръсете свинския курбан със скълцан магданоз и е готов за поднасяне....

Почистете свинската плешка и с нож я нарежете така, че да се получи голямо парче, което може после да се завие....

3
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: