Постен Славянски гювечПостен Славянски гювеч
22 Юли
Роси Трифонова
Печено пиле в глинен гювечПечено пиле в глинен гювеч
07 Април
Севда Андреева

Славянски Гювеч с Глинен Гювеч

Открий всички 14 кулинарни идеи относно славянски гювеч с глинен гювеч в Езине.бг.
Славянски гювеч с телешко
Славянски гювеч с телешко
Сваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана...
Славянски гювеч с агнешко
Славянски гювеч с агнешко
малко топла вода и сложете да се пече до готовност. Изпечения славянски гювеч с агнешко поръсете с прясно накълцан магданоз....
Славянски гювеч в гърне
Славянски гювеч в гърне
през първите двайсет минути, след което температурата се намалява на 170 градуса. Готовият славянски гювеч в гърне се сервира, поръсен с ...
Славянски гювеч със свинско
Славянски гювеч със свинско
нарязани на едро чушки, останалите домати, както и ориза. Ястието се разбърква и се изсипва в гювеч. Пече на умерена фурна, а ястието се поднася ...
Пиле по селски в глинен гювеч
Пиле по селски в глинен гювеч
1
се прехвърлят в глинен гювеч. Лукът и чушката се нарязват на едро и се задушава в мазнината, в която е пържено пилето. Добавят се ...
Пилешки бутчета в глинен гювеч
Пилешки бутчета в глинен гювеч
похлупва и поставя в студена фурна. Пече се първите 30 минути на 220 градуса, а след това още един час на 170 градуса. Когато поизстинат, нашите Пилешки ...
Зелеви сарми в глинен гювеч
Зелеви сарми в глинен гювеч
включваме на 180 градуса за около час, час и половина. Тези зелеви сарми в глинен гювеч стават много вкусни!...
Гювеч
Гювеч
1
Посолете нарязаните на кръгчета патладжани и тиквички, и ги оставете да се отцедят. Изпържете ги съвсем леко. В същата мазнина задушете ситно...
Овчарски гювеч
Овчарски гювеч
. Направете сос от запържено в масло брашно, разредено с млякото яйцата. Разбъркайте готовия сос и залейте в сместа в тавата. Сложете ...
Селски гювеч
Селски гювеч
добавете чушките, нарязани на едро. Прибавя се брашното и подправките и накрая доматите. Всичко се слага в гювеча и се налива малко вода. ...
Ароматен гювеч
Ароматен гювеч
червения пипер и доливаме 1ч. ч. топла вода. Разбъркваме. Покриваме гювеча с обелените и нарязани на филийки домати , поръсваме с магданоз и ...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: