Постен Славянски гювечПостен Славянски гювечГювеч
22 Юли
Роси Трифонова
Славянски гювеч с агнешкоСлавянски гювеч с агнешко
29 Дек.
Роси Трифонова

Славянски Гювеч с Глинен Гювеч

Открий всички 74 кулинарни идеи относно славянски гювеч с глинен гювеч в Езине.бг.
Славянски гювеч с телешкоСлавянски гювеч с телешкоСваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана на...
Славянски гювеч с бамяСлавянски гювеч с бамяГотовият славянски гювеч се поднася с нарязан на ситно магданоз...
Славянски гювеч със свинскоСлавянски гювеч със свинскоЯстието се разбърква и се изсипва в гювеч. Пече на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз....
Хляб в глинен гювечХляб в глинен гювечПодготвяме гювеча, като го застиламе с хартия и чак тогава поставяме тестото в него. Поръсваме тестото с брашно и затваряме гювеча....
Свински пържоли в глинен гювечСвински пържоли в глинен гювечПоднасяме готовите свински пържоли в глинен гювеч с червено вино. Наздраве!...
Зелеви сарми в глинен гювечЗелеви сарми в глинен гювечТези зелеви сарми в глинен гювеч стават много вкусни!...
Пилешки бутчета в глинен гювечПилешки бутчета в глинен гювечКогато поизстинат, нашите Пилешки бутчета в глинен гювеч са готови за поднасяне!...
Печено пиле в глинен гювечПечено пиле в глинен гювечПоставяме парчета върху лука в глинен гювеч, прибавяме нарязаните на кръгчета моркови и заливаме с бульона от варенето на пилето....
Пиле по селски в глинен гювечПиле по селски в глинен гювечОлиото се загрява в дълбок тиган и парчетата пилешко се запържват до златисто, след което се прехвърлят в глинен гювеч....
ГювечГювечПосолете нарязаните на кръгчета патладжани и тиквички, и ги оставете да се отцедят. Изпържете ги съвсем леко. В същата мазнина задушете ситно нарязания...
Зеленчуков гювечЗеленчуков гювечСервирайте гювеча от тиквички с варен ориз или пухкаво картофено пюре. Зеленчуков гювеч - любим на малки и големи....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: