Терин от свински език

Терин от свински език

0

за 5-7 минути в малко вода и подправки на вкус, след което се отцежда. Смесва се с нарязания език, посолява се, добавят се подправки по...

1

Ястия със Свински Език

Разгледай всички 38 авторски предложения за ястия със свински език в Езине.бг.
Паниран свински език

Паниран свински език

2

Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го нарежете на...

Варен свински език в тенджера под налягане

Варен свински език в тенджера под налягане

Измиваме много добре телешкия език, поръсваме със сол и черен пипер. В тенджера под налягане поставяме всички продукти и езика. Затваряме...

Пълнена кокошка със свинско и език

Пълнена кокошка със свинско и език

свински език и останалата сланина, яйцата, млякото, индийското орехче, смления черен пипер и солта и омесете добре. Разпределете плънката върху...

Свински езици в сос с хвойна

Свински езици в сос с хвойна

, сварените езици се обелват и се нарязват на филийки. Поставят се в тавичка. Езиците се заливат с готовия сос. Ястието се пече около 15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна....

Шпикован език

Шпикован език

печете на умерена фурна. По време на печеното поливайте езика със соса, а малко преди да го извадите с разбитата сметана. Преди поднасяне поръсете готовия шпикован език с копър....

Пържен език

Пържен език

Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко...

Паниран език

Паниран език

Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели. Нарязва се на...

Руски ястия от тиквички

Руски ястия от тиквички

Руснаците са вярващ народ, поради което почти всички местни жители спазват постите и наблягат на зеленчуковите ястия. А разнообразието от...

Булгурено ястие

Булгурено ястие

Нарежете на ситно лука и го запържете в сгорещеното олио. Щом лукът омекне добавете булгура, оставете го да се позапържи. Залейте с около...

Зеленчукова подправка за ястия

Зеленчукова подправка за ястия

Всички продукти се почистват много добре. Отстраняват се дръжките и семките им и се нарязват на ситно. Към тях прибавяме ситно нарязаните лук...

Сос за рибни ястия

Сос за рибни ястия

1

Ядките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират. Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: