КозунакКозунак
24 Април
Бори
Чешки козунакЧешки козунак
20 Април
Ivanka
Леден козунакЛеден козунак
20 Април
Teodora Cekova

Ястия с Козунак

Разгледай всички 63 избрани предложения за ястия с козунак в Езине.бг.
Виенски козунак
Виенски козунак
4
разбит жълтък и поръсете с кристална захар или сусам, ядки, сладкарски пръчици. В самия козунак може да сложите и добавките - стафиди, шоколадови ...
Великденски козунак
Великденски козунак
го оставете да втаса, но на топло. Пак премесете и оформете 2 отделни козунака в желаните форми. Сложете в тях като плънка желаните продукти по...
Селски козунак
Селски козунак
около 160 градуса. Щом стане готов селският козунак се отлепя по краищата от тавата....
Парен козунак
Парен козунак
. Оставя се да втаса 2 часа и се добавят стафидите и натрошените бадеми. Тестото се разпределя във форми, намазани с мазнина, и всеки козунак...
Гръцки козунак
Гръцки козунак
Размийте маята с няколко с.л. топличка вода и щипка захар и оставете да втаса на топло. Смесете в тенджерка прясното мляко, маслото...
Зеленчукова подправка за ястия
Зеленчукова подправка за ястия
Всички продукти се почистват много добре. Отстраняват се дръжките и семките им и се нарязват на ситно. Към тях прибавяме ситно нарязаните лук...
Сос за рибни ястия
Сос за рибни ястия
1
Ядките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират. Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се...
Руски ястия от тиквички
Руски ястия от тиквички
Руснаците са вярващ народ, поради което почти всички местни жители спазват постите и наблягат на зеленчуковите ястия. А разнообразието от...
Булгурено ястие
Булгурено ястие
Нарежете на ситно лука и го запържете в сгорещеното олио. Щом лукът омекне добавете булгура, оставете го да се позапържи. Залейте с около...
Вкусни зелени ястия в чинията
Вкусни зелени ястия в чинията
Почти целогодишно организмът се нуждае от леки и свежи ястия. Вижте нашите предложения за вкусни и бързи специалитети, с които да не...
Червен сос за основни ястия
Червен сос за основни ястия
Приготвяне на домашен демиглас бульон: Начупваме костите и запържваме се от всички страни. Прибавяме нарязаните зеленчуци. Потъмнелите кости...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: