Ezine.bg»Избрани Колекции»Зеленчукова Дроб Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поставете дроб-сармата се пече в умерено загряна фурна, докато оризът напълно абсорбира течността. Накрая залейте с полива и доопечете....

7

Агнешките була нарязваме на три, във всяко парче було поставяме от дроб сармата и увиваме като сарми....

През последните 15 мин. от печенето махнете фолиото и оставете пълненото агнешко бутче с дроб сърма да се дозапече....

2

Става въпрос за плодово-зеленчуков микс, който е сравняван от мнозина с натурален еликсир не само заради здравословните ползи, но и заради вкусовите...

2

Накрая изваждаме от фурната и оставяме да се охлади, след което разрязваме зеленчуковата пица и хапваме. Да ви е сладко!...

Обелете патладжаните, нарежете ги на кубчета, посолете ги, оставете ги за 30 мин., след което ги измийте, отцедете и подсушете добре.
Изпържете...

1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: