Ezine.bg»Избрани Колекции»Зеленчукова Дроб Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поставете дроб-сармата се пече в умерено загряна фурна, докато оризът напълно абсорбира течността. Накрая залейте с полива и доопечете....

7

Агнешките була нарязваме на три, във всяко парче було поставяме от дроб сармата и увиваме като сарми....

През последните 15 мин. от печенето махнете фолиото и оставете пълненото агнешко бутче с дроб сърма да се дозапече....

2

Става въпрос за плодово-зеленчуков микс, който е сравняван от мнозина с натурален еликсир не само заради здравословните ползи, но и заради вкусовите...

2

Лукът и чесънът се сотират, добавят се морковите и целината и се задушават около 5 мин.
Прибавят се тиквичките за още 5 мин., след което се добавят...

Слагаме яйчено - зеленчуковата смес. Разбъркваме за последно леко с вилица. Яйцата трябва да са влажни....

Лукът се нарязва на едро и заедно със ситно нарязаната чушка и моркови се задушава в олиото и малко вода.
Прибавят се оризът и червеният пипер...

1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: