Антония Р.
Антония Р.
Джедай

Моята Стена

  • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Как да разбера дали едно момче ме харесва?преди 8 годиниКогато едно момче те харесва, няма как да не разбереш.
  • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Той е много по-голям от мен - на 40 години!преди 8 годиниИ сама май виждаш, че тази връзка няма да я бъде, а и този човек не ти трябва, защото искате различни неща, а не защото той е лош, а ти се държиш неподходящо. Просто не сте един за друг, почти всеки се е влюбвал в неподходящ човек, не си само ти. Нормално е да страдаш и да не искаш раздяла, щом си влюбена, но е по-добре да теб да прекратиш тези отношения. Няма да ти е лесно, ще то трябва време, за да се възстановиш, но пък ще имаш шанс да срещнеш някой, който ще ти дава вниманието и любовта, които искаш. Често, когато се влюбим веднъж, мислим, че втора такава любов няма, но истината е, че с времето всичко се забравя, дори хора, които много сме искали.
  • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Помощ! Кажете ми с какво да убия тези гъбичкипреди 8 годиниЗадължително отидете на лекар. Няма как да се лекувате през интернет, без да ви погледне специалист и да ви направи изследвания. Една спонтанна болка може да е симптом както на нещо безобидно, така и на някакво сериозно заболяване. И в този ред на мисли, вие как разбрахте, че симптомите ви са сигнал за гъбички? Наистина прегледа ще ви струва по-скъпо, щом нямате здравни осигуровки, но когато става въпрос за здравето ви, може да спестите от друго и да се лекувате.