Ezine.bg»Мрежата»Антония Р.»Моите форумни постове
Антония Р.
Антония Р.
Джедай

Моите форумни постове

Антония Р.Проблемът ми е сериозен...
Щом има ерекция, означава, че проблемът не е физиологичен, а е заради психиката му и травма от миналото. Хубаво е, че говорите открито за проблема. Може и да му е неприятно, но сексът е сред основните човешки нужди и това, че се въздържа, създава проблеми и на теб, и на него. Плюс това, че не решава проблемът, който го тормози, а го подхранва още повече. Посъветвай го да се консултира с терапевт, ако иска до себе си вярна жена до себе си.
Антония Р.Дали ме избягва?
Мисля, че правиш от мухата слон. Очевидно е, че това момче е резервирано по някаква причина. В противен случай отдавна да сте излезли на срещата, която предизвиква такива драми. Първо, подготви се за възможността да не търси сериозно обвързване, защото май ти точно това искаш. И също така, приеми, че симпатиите ви може да не са взаимни. Ако наистина го харесваш, бъде търпелива и му позволи да те опознае, а и ти самата да го опознаеш. Излизайте с приятели, говорете си, пишете си във фейсбук и виж какво ще излезе. Не драматизирай и не се дръж отчаяно все едно бъдещето ти зависи от това да излезете на среща. Това е в твой минус, защото по този начин ще изглеждаш доста неуверена в себе си и без самочувствие.
Антония Р.История за едно грозно патенце
Съгласна съм с теб. Красотата зависи от нивото на самоувереността. Виждала съм много красиви жени, които, като се погледнат в огледалото, виждат недостатъци за поправяне или места за гримиране. Виждала съм и жени, които не са перфектни, не се притесняват от вида си и сияят. Не е нужно да приличаме на този или онзи, за да сме красиви. Важно е да се чувстваме комфортно в кожата си и да ценим това, което ни прави индивидуални.
Антония Р.Помощ! Единствените ми приятели от даскало се харесват
Това е хубава възможност за теб да се научиш как да бъдеш приятел. Приятелството не е само в разговорите, чатовете и ходенето заедно на кафе, а и подкрепа, проява на разбиране и емпатия. Щом приятелите ти се харесват намери начин да се радваш за тях, защото е доста егоистично да мислиш как това ще се отрази на твоя живот. Не може те да взимат решения за себе си и непрекъснато да те взимат предвид. Ако приятелството ви е стабилно, то ще продължи, без значение дали някои от вас има гадже или не.
Антония Р.Баща ми ме наби
Говори с близък, който познава и двама ви. Нека майката, баба или дядо да вземе отношение по случилото се и да те защити. Веднага изчисти отношенията с баща си, за да не случи същото отново.
Антония Р.Имам спешна нужда от пари
Поискайте заем. От родители, приятели или банка.
Антония Р.Казах ѝ, че я обичам, а ти ми отвърна с Добре!
Съжалявам, ако думите ми те разочароват, но това, което си написал изглежда, че момичето няма интерес към теб. Ти сам прецени - търси и те, без да иска услуга след това, флиртували, прави ли нещо, с което се вижда, че има чувства? Според мен от отговора ѝ ясно може да се разбере, че не изпитва нищо. В такъв случай моят съвет е да не се вкопчваш и да не градиш напразни надежди, а да потърсиш любовта другаде, понеже си личи, че искаш да се влюбиш. По-добре е да откриеш човек, който ще споделя чувствата ти, вместо да си губиш времето. Успех!
Антония Р.Какво мислите за взаимноизгодните връзки?
Всеки има правото сам да си избира партньор без значение какви мотиви го водят.
Антония Р.Пушите ли?
Отказването от тютюнопушене не е никак лесно и при мен не стана от раз. Но с добра дисциплина и самоконтрол, се получава.
Антония Р.Странно усещане, помогнете!
Сънна парализа е и наистина е плашеща. Понякога е съпроводена и с халюцинации, но стига да не се случва често, няма нищо страшно. Появява се най-вече заради силен стрес и затова е препоръчително да успокоите малко напрежението.
Антония Р.Как да разбера дали едно момче ме харесва?
Когато едно момче те харесва, няма как да не разбереш.
Антония Р.Той е много по-голям от мен - на 40 години!
И сама май виждаш, че тази връзка няма да я бъде, а и този човек не ти трябва, защото искате различни неща, а не защото той е лош, а ти се държиш неподходящо. Просто не сте един за друг, почти всеки се е влюбвал в неподходящ човек, не си само ти. Нормално е да страдаш и да не искаш раздяла, щом си влюбена, но е по-добре да теб да прекратиш тези отношения. Няма да ти е лесно, ще то трябва време, за да се възстановиш, но пък ще имаш шанс да срещнеш някой, който ще ти дава вниманието и любовта, които искаш. Често, когато се влюбим веднъж, мислим, че втора такава любов няма, но истината е, че с времето всичко се забравя, дори хора, които много сме искали.
Антония Р.Помощ! Кажете ми с какво да убия тези гъбички
Задължително отидете на лекар. Няма как да се лекувате през интернет, без да ви погледне специалист и да ви направи изследвания. Една спонтанна болка може да е симптом както на нещо безобидно, така и на някакво сериозно заболяване. И в този ред на мисли, вие как разбрахте, че симптомите ви са сигнал за гъбички? Наистина прегледа ще ви струва по-скъпо, щом нямате здравни осигуровки, но когато става въпрос за здравето ви, може да спестите от друго и да се лекувате.
Антония Р.Търся специалния балсам за коса след подстригване
Да нямаш предвид кристалите за коса?
Антония Р.Какво да правим,когато сме с тегло доста по-малко от нормалното?
Значи нямаш апетит? Да не би да е от притеснение, че нямаш апетит? Опирай да се храниш поне по 5 пъти на ден с питателни храни, а може и да отидеш на лекар, за да видиш дали всичко с тялото ти е наред.
Антония Р.Скоро се пенсионирам, но искам да продължа да съм сред хора и да съм полезна
Мисля, че трябва да използвате пенсионирането си за да пътувате повече и да се срещате с приятели. Отдайте свободното си време на любимото си занимание и не се насилвайте да правите нещо по график. Все пак не сте на работа.
Антония Р.Чуствам се специална
Сигурно си влюбена
Антония Р.Бяло течение...
Не, не е нормално. Отиди на генеколог.