Липсата на разнообразни храни разболява

Липсата на разнообразни храни разболява

0

Разнообразното и най-вече здравословно хранене спомагат за правилното протичане на всички функции в човешкото тяло. За да бъде здраво, то се нуждае от всички полезни витамини, ензими и минерали, доставяни от храната.

1
Болести - актуални заглавия, избрани публикаци и идеи. Всичко на тема Болести от Ezine.bg. Преглед на статиите за Болести. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Болести.

Популярни

Болести - Първите признаци на тялото за здравословен проблем

Първите признаци на тялото за здравословен проблем

12.07.201501508

Различни белези по тялото могат да сигнализират за сериозни заболявания още преди да сте посетили лекарския кабинет. Трябва да обръщате внимание на резките промени във външния си вид.

Болести - Размерът на тестисите издава потенциални болести

Размерът на тестисите издава потенциални болести

31.05.20150357

Господата с по-големи тестиси са консумирали и по-голямо количество спиртни напитки и са имали съответно по-високи нива на кръвното налягане, показват още резултатите.

Болести - Най-разпространените животозастрашаващи заболявания

Най-разпространените животозастрашаващи заболявания

22.04.20150336

В наши дни животозастрашаващите заболявания са наистина много и е изключително трудно човек да вземе превантивни мерки срещу някоя болест. Около 80 на сто от смъртните случаи в страните от Европа са причинени от неинфекциозни заболявания.

Болести - Симптоми при болестта на Паркинсон

Симптоми при болестта на Паркинсон

13.04.20150444

Основните симптоми, навеждащи към болестта на Паркинсон, са забавени движения на тялото, особено ходенето и движенията в леглото.

Болести - Здравни безумия от миналото

Здравни безумия от миналото

31.03.20150450

Медицинската наука е процес, развивал се във времето в течение на векове. Човечеството не се е събудило един ден със знанието как да лекува различните болести. Ето и най-фрапиращите здравни безумия от миналото.

Болести - Здравословни проблеми, които издават ръцете ви

Здравословни проблеми, които издават ръцете ви

19.02.201502528

Ръцете на всеки човек могат да издадат здравословни проблеми – достатъчно е да сме наясно какво трябва да гледаме и какво могат да означават промените в пигментацията или температурата им.

Болести - Какво е анамнеза и как се снема?

Какво е анамнеза и как се снема?

26.01.20150172

Анамнезата, най-просто казано, е сбор от данните за здравословното състояние на болния. Тя се изгражда на базата на неговите думи и/или на тези на неговите близки и познати.

Болести - Официално признаха любовта за болест

Официално признаха любовта за болест

30.11.201401244

Световната здравна организация официално включи любовта към списъка с психологически разстройства и така най-хубавото чувство между двама души бе признато за болест.

Болести - Болести, които се лекуват с мед и канела

Болести, които се лекуват с мед и канела

29.11.201402342

Комбинацията между пчелен мед и канела може да помогне при много здравословни проблеми. Сместа от двата продукта може да се използва и за по-красива и здрава кожа, но дори може да ви възвърне слуха

Болести - Височинната болест се оказа 2 отделни синдрома

Височинната болест се оказа 2 отделни синдрома

31.10.20140208

До сега се предполагаше, че причина за височинната болест е синдром или комплекс от такива. Те се развиват в пълната си сила при изкачване на по-голяма надморска височина.

Болести - Работата на бюро може да ни убие

Работата на бюро може да ни убие

11.09.20140386

Работещите на бюро трябва да стават поне за един час на ден и да се движат, за да са сигурни, че няма да станат поредната жертва на затлъстяването или да си докарат сърдечносъдови заболявания.

Болести - Чудодейна гъба цери 2 коварни болести

Чудодейна гъба цери 2 коварни болести

11.09.20140634

Чудодейна гъба помага за изтребването на ларвите на петнадесет вида комари, като към тях се включват и тези, които разпространяват вируса на двете опасни болести, за които няма ваксина.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Болести - любопитни материали и идеи от Ezine.bg. Актуални заглавия за Болести, здраве, красота и семейстото в портала на съвременния българин. Разгледайте най-новото за Болести. Пишете ни ако инфромацията на тази страница не е за Болести.