Да помогнем на тялото при резките температурни промени

Да помогнем на тялото при резките температурни промени

0

В последно време, както е и типично за есента, температурите търпят резки промени. В един ден градусите са 20, а на другия ни полива студен дъжд и мръзнем поради падането температурата с 10 до 15 градуса.

1
Болести - актуални заглавия, избрани публикаци и идеи. Всичко на тема Болести от Ezine.bg. Преглед на статиите за Болести. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Болести.

Популярни

Болести - Редица болести изчезват само с пиене топла вода

Редица болести изчезват само с пиене топла вода

30.09.201513024

Ако пиете всеки ден топла вода, след като се събудите, функциите на организма ви ще се подобрят и болести като артрит, менингит, затлъстяване и дори рак могат да бъдат предотвратени.

Болести - Липсата на разнообразни храни разболява

Липсата на разнообразни храни разболява

14.07.20150336

Разнообразното и най-вече здравословно хранене спомагат за правилното протичане на всички функции в човешкото тяло. За да бъде здраво, то се нуждае от всички полезни витамини, ензими и минерали, доставяни от храната.

Болести - Първите признаци на тялото за здравословен проблем

Първите признаци на тялото за здравословен проблем

12.07.201502253

Различни белези по тялото могат да сигнализират за сериозни заболявания още преди да сте посетили лекарския кабинет. Трябва да обръщате внимание на резките промени във външния си вид.

Болести - Размерът на тестисите издава потенциални болести

Размерът на тестисите издава потенциални болести

31.05.20150574

Господата с по-големи тестиси са консумирали и по-голямо количество спиртни напитки и са имали съответно по-високи нива на кръвното налягане, показват още резултатите.

Болести - Най-разпространените животозастрашаващи заболявания

Най-разпространените животозастрашаващи заболявания

22.04.20150431

В наши дни животозастрашаващите заболявания са наистина много и е изключително трудно човек да вземе превантивни мерки срещу някоя болест. Около 80 на сто от смъртните случаи в страните от Европа са причинени от неинфекциозни заболявания.

Болести - Симптоми при болестта на Паркинсон

Симптоми при болестта на Паркинсон

13.04.20150764

Основните симптоми, навеждащи към болестта на Паркинсон, са забавени движения на тялото, особено ходенето и движенията в леглото.

Болести - Здравни безумия от миналото

Здравни безумия от миналото

31.03.20150543

Медицинската наука е процес, развивал се във времето в течение на векове. Човечеството не се е събудило един ден със знанието как да лекува различните болести. Ето и най-фрапиращите здравни безумия от миналото.

Болести - Здравословни проблеми, които издават ръцете ви

Здравословни проблеми, които издават ръцете ви

19.02.201502715

Ръцете на всеки човек могат да издадат здравословни проблеми – достатъчно е да сме наясно какво трябва да гледаме и какво могат да означават промените в пигментацията или температурата им.

Болести - Какво е анамнеза и как се снема?

Какво е анамнеза и как се снема?

26.01.20150227

Анамнезата, най-просто казано, е сбор от данните за здравословното състояние на болния. Тя се изгражда на базата на неговите думи и/или на тези на неговите близки и познати.

Болести - Официално признаха любовта за болест

Официално признаха любовта за болест

30.11.201401380

Световната здравна организация официално включи любовта към списъка с психологически разстройства и така най-хубавото чувство между двама души бе признато за болест.

Болести - Болести, които се лекуват с мед и канела

Болести, които се лекуват с мед и канела

29.11.201404245

Комбинацията между пчелен мед и канела може да помогне при много здравословни проблеми. Сместа от двата продукта може да се използва и за по-красива и здрава кожа, но дори може да ви възвърне слуха

Болести - Височинната болест се оказа 2 отделни синдрома

Височинната болест се оказа 2 отделни синдрома

31.10.20140283

До сега се предполагаше, че причина за височинната болест е синдром или комплекс от такива. Те се развиват в пълната си сила при изкачване на по-голяма надморска височина.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Болести - любопитни материали и идеи от Ezine.bg. Актуални заглавия за Болести, здраве, красота и семейстото в портала на съвременния българин. Разгледайте най-новото за Болести. Пишете ни ако инфромацията на тази страница не е за Болести.