Оригване, газове и тежест в стомаха по време на бременност

Оригване, газове и тежест в стомаха по време на бременност

Повечето майки с умиление си спомнят времето, когато детето е растяло в утробата им. Колкото и съкровено преживяване да е бременността, тя е свързана и с някои неприятни състояния. Сред тях са газовете и тежестта в стомаха.

1

Бременни

Бременни - най-новите теми, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Бременни от Ezine.bg. Обзор на статиите за Бременни. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Бременни.
Бременни - Маникюр през бременността - да или не?

Маникюр през бременността - да или не?

26.10.20170719

Малко жени са наясно с маникюра по време на 9-те месеца и можем ли да имаме красиви нокти и в този период. Заблудите са много. Време е да разбием най-големите митове.

Бременни - Задължителни храни при бременност

Задължителни храни при бременност

07.09.201701373

Отговорността да се хранят правилно е особено голяма при тези, които носят нов живот в себе си. Поддържането на здравословна диета по време на бременността е много важно.

Бременни - Това са 5-те неща, от които бременните не трябва да се отказват

Това са 5-те неща, от които бременните не трябва да се отказват

31.08.201701998

Бременна сте – честито, няма нищо по-прекрасно от това. През следващите месеци ще чуете, че трябва да се откажете от десетки от любимите ви неща. Преди да го направите, проверете кои от правилата и табутата за бременни са истински и кои – измислица.

Бременни - Ето защо бременните трябва да приемат витамин Е

Ето защо бременните трябва да приемат витамин Е

10.08.20170156

Според ново изследване бебетата, чиито майки не са приемали достатъчно витамин Е, докато са били бременни, са изложени на повишен риск от развитие на мозъчни увреждания.

Бременни - Страшните истини за бременността, които никой не ви казва

Страшните истини за бременността, които никой не ви казва

20.07.2017029873

Бременността е нещо прекрасно. За нещастие обаче име редица неща, които ви спестяват. Истините за бременността понякога могат да са наистина шокиращи.

Бременни - Трябва ли бременните жени да избягват козметичните продукти?

Трябва ли бременните жени да избягват козметичните продукти?

28.12.20160258

Учени предупреждават, че бременните жени трябва да избягват да използват козметични продукти. Съединение, намерено в повечето дезодоранти, червила и парфюми, може сериозно да навреди на все още нероденото им бебе, алармират те.

Бременни - Забравете бонбоните през бременността! Правят децата хиперактивни

Забравете бонбоните през бременността! Правят децата хиперактивни

30.08.20160364

Ново проучване твърди, че жени, които по време на бременността ядат храни с високо съдържание на захари и на мазнини, е по-вероятно да имат хиперактивни деца, съобщава Дейли мейл.

Бременни - Не пийте парацетамол по време на бременност! Ще разболее бебето ви

Не пийте парацетамол по време на бременност! Ще разболее бебето ви

06.07.201601137

Ново проучване твърди, че приемъта на парацетамол по време на бременност може да доведе до аутизъм и синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Бременни - Зика – много по-опасна за бременните!

Зика – много по-опасна за бременните!

09.05.20160154

Вирусът Зика може да е много по-опасен за бременните жени, отколкото доскоро се смяташе, алармират бразилски учени. Експертите вече свързват заболяването с няколко опасни неврологични състояния, най-сериозното от които е микроцефалия.

Бременни - Хранене на бъдещата майка

Хранене на бъдещата майка

22.03.20160675

В никакъв случай не изхождайте от идеята, че трябва да се храните като за двама. Напротив, следете теглото си редовно, защото затлъстяването няма да Ви е от полза

Бременни - Забравете за тази козметика по време на бременност!

Забравете за тази козметика по време на бременност!

18.02.201602489

Всяка бременна жена променя навиците си. През този период има продукти, за които бъдещите майки трябва да забравят, ако искат бебето им да се роди здраво.

Бременни - Съветите, които ще помогнат на успешната ви бременност

Съветите, които ще помогнат на успешната ви бременност

25.09.201505837

Днес обаче ще ви представим няколко полезни съвета, благодарение на които можете да преминете през този вълшебен период без напрежение. Най-доброто физическо упражнение за бременната жена е ходенето