Трябва ли бременните жени да избягват козметичните продукти?

Трябва ли бременните жени да избягват козметичните продукти?

0

Учени предупреждават, че бременните жени трябва да избягват да използват козметични продукти. Съединение, намерено в повечето дезодоранти, червила и парфюми, може сериозно да навреди на все още нероденото им бебе, алармират те.

1
Бременни - най-новите теми, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Бременни от Ezine.bg. Обзор на статиите за Бременни. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Бременни.
Бременни - Забравете бонбоните през бременността! Правят децата хиперактивни

Забравете бонбоните през бременността! Правят децата хиперактивни

30.08.20160194

Ново проучване твърди, че жени, които по време на бременността ядат храни с високо съдържание на захари и на мазнини, е по-вероятно да имат хиперактивни деца, съобщава Дейли мейл.

Бременни - Не пийте парацетамол по време на бременност! Ще разболее бебето ви

Не пийте парацетамол по време на бременност! Ще разболее бебето ви

06.07.20160922

Ново проучване твърди, че приемъта на парацетамол по време на бременност може да доведе до аутизъм и синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Бременни - Зика – много по-опасна за бременните!

Зика – много по-опасна за бременните!

09.05.2016091

Вирусът Зика може да е много по-опасен за бременните жени, отколкото доскоро се смяташе, алармират бразилски учени. Експертите вече свързват заболяването с няколко опасни неврологични състояния, най-сериозното от които е микроцефалия.

Бременни - Хранене на бъдещата майка

Хранене на бъдещата майка

22.03.20160523

В никакъв случай не изхождайте от идеята, че трябва да се храните като за двама. Напротив, следете теглото си редовно, защото затлъстяването няма да Ви е от полза

Бременни - Забравете за тази козметика по време на бременност!

Забравете за тази козметика по време на бременност!

18.02.201602037

Всяка бременна жена променя навиците си. През този период има продукти, за които бъдещите майки трябва да забравят, ако искат бебето им да се роди здраво.

Бременни - Съветите, които ще помогнат на успешната ви бременност

Съветите, които ще помогнат на успешната ви бременност

25.09.201505729

Днес обаче ще ви представим няколко полезни съвета, благодарение на които можете да преминете през този вълшебен период без напрежение. Най-доброто физическо упражнение за бременната жена е ходенето

Бременни - Захарен диабет през бременността

Захарен диабет през бременността

08.07.20150478

Като гестационен захарен диабет (ГЗД) се определя състоянието, при което диабетът е диагностициран за пръв път по време на бременността и независимо дали трябва лечение с инсулин.

Бременни - Мода за бременни представиха Долче и Габана

Мода за бременни представиха Долче и Габана

05.03.20150453

Модели на Долче и Габана дефилирана по подиума в Милано с бебета и малки деца като аксесоари, представяйки тоалети от висшата мода за бременни и майки.

Бременни - Защо бременните имат променливи настроения?

Защо бременните имат променливи настроения?

24.11.20140555

Причина за променливи настроения при бременните според специалистите е хормоналният пик в организма на жената по време на бременността, в частност повишените нива на прогестерона и естрогените.

Бременни - Бременни със затлъстяване увреждат бъбреците на бебетата си

Бременни със затлъстяване увреждат бъбреците на бебетата си

14.11.20140339

Ново изследване определя затлъстяването при бременната жена като рисков фактор за увреждане бъбреците и пикочните пътища на плода. Статистиката показва, че вродените аномалии на отделителната система се равняват на 3 до 10 случая на 1000 новородени деца.

Бременни - Мъже раждат с жените си, за да изпитат болките им

Мъже раждат с жените си, за да изпитат болките им

12.11.20140392

В болница в град Дзинан в източната китайска провинция Шандун мъжете си служат със симулатор на раждане. Едни от участниците в експеримента са решили доброволно да се подложат на всичко. Други пък са били подтикнати от своите половинки.

Бременни - Бременните с биполярно разстройство раждат по-рано

Бременните с биполярно разстройство раждат по-рано

11.11.201401015

Ббременните жени с биполярни разстройства раждат преди термина, т. е. на лице е преждевременно раждане, сочат последни проучвания. Те предполагат, че различни стресови хормони в организма на жените с биполярни разстройства да влияят върху акта на ражданет

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани