Да се справим с кандидозата

Да се справим с кандидозата

0

Кандидоза, или наричана още млечница, е вагинална гъбична инфекция. Почти всяка жена поне веднъж в живота си е страдала от кандидоза. Този род инфекции са често срещано явление, причинено от кандида албиканс.

1
Кандидоза - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Кандидоза от Ezine.bg. Списък на статиите за Кандидоза. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Кандидоза.
Кандидоза през бременносттаКандидоза - Кандидоза през бременността

28.04.20150499

През време на бременността трябва много внимателно да се прецизира изборът на медикамент, който да бъде безопасен за приложение в определения срок на бременността при наличие на кандидозна инфекция

КандидозаКандидоза - Кандидоза

03.04.201506310

Кандидозата е възпалително заболяване на различни органи и тъкани, предизвикано от гъбички от рода Candida. Причинител на Кандидоза е Candida albicans - нормален обитател на храносмилателния тракт, назофаринкса

Грейпфрут и мляко при досадната кандидозаКандидоза - Грейпфрут и мляко при досадната кандидоза

08.05.2014215006

Екстракт от грейпфрут и промивки с мляко помагат за облекчаване на симптомите при кандидоза. Кандидозата или гъбичната инфекция вече се среща и при жени и деца, които не водят полов живот.

Лечение на кандидозен баланит и баланопоститКандидоза - Лечение на кандидозен баланит и баланопостит

28.03.2013311407

Всъщност начините да се разболеете са доста, но по-важно е да разгледаме какви са симптомите и какво да направите, за да се спасите от това положение.

Народни лекове за кандидаКандидоза - Народни лекове за кандида

28.04.2012010466

Един от начините да се преборите с гъбичките Кандида в домашни условия е да пиете чай от равни части лайка, салвия, невен, пъпки на бреза и пъпки на черна топола.

Гъбички по половите органиКандидоза - Гъбички по половите органи

30.03.20121587654

Както мъжете, така и жените страдат от гъбични инфекции на половите пътища. Какви са симптомите и как се предава това заболяване?

Кожни болести по половите органиКандидоза - Кожни болести по половите органи

29.03.2012043363

Сред кожните болести по половите органи, които най-често тормозят нежния пол, е кандидозата. Формално тази болест е в категорията на венерическите, но се изразява и в поразяване на кожата.

Повече за бактериалната вагинозаКандидоза - Повече за бактериалната вагиноза

03.12.201108722

Бактериалната вагиноза се характеризира със свръхрастеж на някои видове бактерии във влагалището, включително Gardnerella vaginalis, Gardneralla mobiluncus и Mycoplasma hominis.

Какво се опитва да ви каже тялотоКандидоза - Какво се опитва да ви каже тялото

19.06.201101476

Ако прекалявате с газираните напитки, може да получите главоболие или мигрена. Ако консумирате твърде много захар, рискувате да се разболеете от кандидоза.

Стегнатото бельо може да ви докара вагинална кандидозаКандидоза - Стегнатото бельо може да ви докара вагинална кандидоза

30.03.201005291

Вагиналната кандидоза, наричана още вагинални гъбички, е полова инфекция, причинена от микроорганизмите Candida albicans. Симптоми, причини за развитие на кандидозата, методи за лечение.

 • Google+
 • Pinterest

Популярно по Темата

Избрани

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Кандидоза - любопитни статии и идеи от Езине.бг. Всичко за Кандидоза, твоето здраве, красота и дома в сайта на съвременния българин. Разгледайте най-новото на тема Кандидоза. Обадете ни се ако инфромацията на текущата страница не е за Кандидоза.