Здравословни заблуди за храната или как вредното може да е полезно

Здравословни заблуди за храната или как вредното може да е полезно

Здравословното хранене е ключът към добрия живот. Около него обаче има много митове, на които е време да спрем да вярваме.

1

Мазнини

Мазнини - най-новите статии, избрани публикаци и съвети. Практична информация за Мазнини от Ezine.bg. Обзор на статиите за Мазнини. Български сайт за здравословен живот, звезди, дом и градина, родители и деца и Мазнини.
Мазнини - Хитринки за секси коремче: Минус 5 см за 2 седмици

Хитринки за секси коремче: Минус 5 см за 2 седмици

02.05.201807668

Нека погледнем истината в очите! Отпуснатият корем не е приятна гледка за никого, но въпреки това се оказва номер едно проблем за все повече хора.

Мазнини - Трите полезни храни, от които се дебелее

Трите полезни храни, от които се дебелее

11.04.201802075

Когато нещо е полезно, то не трябва по правило да е и нискокалорично. Консумацията на полезни храни обаче е от ключово значение за здравето. А само здравият организъм може да се раздели с излишните мазнинки здравословно.

Мазнини - Нискомаслена диета

Нискомаслена диета

03.02.201801272

Според многобройни източници нискомаслената диета ще ви помогне да свалите между пет и седем килограма за шест месеца. Защо да избирате тази диета, а не някоя друга?

Мазнини - Отговорите на всички въпроси, които ви мъчат по време на диета!

Отговорите на всички въпроси, които ви мъчат по време на диета!

23.01.201801780

Всяка жена е била, е, или планира да е на диета. По време на този период в главата на нежни пол се въртят най-различни въпроси, свързани с новия режим.

Мазнини - Бавен метаболизъм – истинските признаци!

Бавен метаболизъм – истинските признаци!

25.09.201701286

Когато повечето хора говорят за забавен метаболизъм, те влагат в думата метаболизъм това колко бързо човек сваля килограми и колко излишни мазнини има. Реално обаче метаболизмът се отнася до протичането на всички процеси, които поддържат тялото здраво

Мазнини - Стопете само коремните мазнини ето така

Стопете само коремните мазнини ето така

18.09.201702617

Яденето на сладкиши, преработени меса и тестени изделия може и да прави чудеса за нашите вкусови рецептори, но води и до сериозни поражения на талията. Време е да вземете мерки срещу мазнините там

Мазнини - Работата ви прави дебели! Спрете да правите това

Работата ви прави дебели! Спрете да правите това

29.08.20170549

Колкото по-слабо осветено е мястото, толкова по-гладни сте. Колкото повече се взирате в екрана, толкова повече огладнявате. Същото е и с температурата – ако е ниска, сте гладни

Мазнини - Здравословните хранителни навици, от които трябва да се отучим

Здравословните хранителни навици, от които трябва да се отучим

04.08.20170537

Всеки иска да бъде здрав и повечето от нас правят нещо по въпроса. Резултатите обаче често са съмнителни, особено като се имат предвид тоновете грешна информация как да поддържаме нашето здраве.

Мазнини - Храните, които омазняват кожата ти. Спри ги!

Храните, които омазняват кожата ти. Спри ги!

24.07.201701242

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. За да бъде здрава и да функционира оптимално, е нужно да поддържаме специален баланс на веществата.

Мазнини - Застой в отслабването? Няма страшно - виж как да се справиш

Застой в отслабването? Няма страшно - виж как да се справиш

14.05.201702320

Застоят в отслабването е нещото, което може да обезсърчи дори най-съсредоточения в целта си човек. Следвате хранителния си режим, спортувате и сваляте килограми и изведнъж – всичко спира. За щастие е напълно възможно да преодолеете този кризисен момент,

Мазнини - Не яжте преди тренировка! Ето защо

Не яжте преди тренировка! Ето защо

04.05.20170215

Какво трябва да се яде преди тренировка е чест въпрос, който си задават хората, решили да се поддържат във форма. Има много спорове и мнения по темата, но според ново проучване те са безпочвени.

Мазнини - Пазете си тлъстините - защитават от инфекции

Пазете си тлъстините - защитават от инфекции

20.12.20160981

Тлъстините, от които всеки иска да се отърве, са много по-полезни, отколкото се смяташе досега. Те се оказват първата защита от патогени, обясняват учени от университета в Питсбърг

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни