Ето ги! 10 навика, които ви правят стари!

Ето ги! 10 навика, които ви правят стари!

Всеки човек остарява. Някои от навиците ни обаче ускоряват този процес. Откажете се от тях и обърнете процеса в своя полза. Остарявайте със стил с нашите съвети.

1

Неправилна стойка

Неправилна стойка - последните статии, избрани публикаци и идеи. Всичко на тема Неправилна стойка от Ezine.bg. Преглед на статиите за Неправилна стойка. Български портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Неправилна стойка.
Неправилна стойка - Ако работиш на бюро, те грози тази страшна болест

Ако работиш на бюро, те грози тази страшна болест

14.04.20180632

Продължителният престой на бюро през последните години намира все повече противници. След като стана ясно, че заседналият живот води до затлъстяване, понижено сексуално желание, схващане и куп други проблеми, сега учените откриха още една вреда от него.

Неправилна стойка - Защо носенето на портфейл в задния джоб може да ви съсипе?

Защо носенето на портфейл в задния джоб може да ви съсипе?

07.12.20160254

Ако редовно носите портфейла си в задния джоб, освен че улеснявате джебчиите, вредите и сериозно на здравето си, показва ново проучване

Неправилна стойка - Ето какво да правим при болки във врата, гърба или кръста

Ето какво да правим при болки във врата, гърба или кръста

17.07.201604437

Независимо от какво са предизвикани болките във врата, гърба или кръста, най-добър ефект оказва масажът. Той обаче задължително трябва да е направен от специалист

Неправилна стойка - Само тънка талия не стига - трябват ви и красиви рамене!

Само тънка талия не стига - трябват ви и красиви рамене!

22.09.20150345

Ако една жена има перфектни крака, ханш и талия, но в същото време е прегърбена, със сочещи напред рамене, тя няма как да буди възхищение.

Неправилна стойка - Ефективни упражнения за изправена стойка

Ефективни упражнения за изправена стойка

31.07.201501226

Правилната поза на тялото и изправената стойка са важни както за естетическият изглед на човешкото тяло, така и за неговото здраве. Ако не се вземат мерки, с течение на времето неправилната стойка оказва огромно влияние върху гръбначния стълб

Неправилна стойка - Седенето с кръстосани крака повишава кръвното

Седенето с кръстосани крака повишава кръвното

03.03.20140689

Според резултатите от ново проучване кръстосаните в коленете крака могат да увеличат систоличното кръвно налягане с около 7 процента, а диастоличното с 2 процента.

Неправилна стойка - От високите токчета се оглупява

От високите токчета се оглупява

19.02.201401245

Елегантните високи токчета са опасни за здравето. Ходенето с високи токчета може да предизвика освен болки в стъпалата, изкривяване на гръбнака и проблеми с мозъка.

Неправилна стойка - Причините за болки във врата

Причините за болки във врата

14.11.2013015798

Болките във врата са често срещано оплакване и причините за появата им могат да бъдат различни. В едни случаи болката е лека и минава бързо, в други тя е по упорита и може да доведе до по- сериозни последици

Неправилна стойка - Неправилната стойка повишава кръвното налягане

Неправилната стойка повишава кръвното налягане

24.03.201303440

Изкривената и изгърбена позиция на тялото може да ни създаде куп здравословни проблеми твърди Робърт Маккой, който е лектор по анатомия в Британския колеж по остеопатия. Освен това лошата стойка се оказва доста по-опасна за жените, отколкото за мъжете.