Излекувайте акнето завинаги с алтернативни методи!

Излекувайте акнето завинаги с алтернативни методи!

1

За жалост акнето може да бъде доста упорито и тогава не ни помагат нито козметичните препарати, нито медикаментите. В такива случаи на помощ идват алтернативните методи за лечение.

1
Пъпки - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко за Пъпки от Ezine.bg. Преглед на статиите за Пъпки. Онлайн журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Пъпки.
Пъпки - Имате ли акне по тялото? Вижте какви здравословни проблеми показва

Имате ли акне по тялото? Вижте какви здравословни проблеми показва

03.10.201601887

Появата на акне по тялото може да е първият симптом за някои сериозни здравословни проблеми и за тях може да се ориентирате спрямо областта, където най-често се появяват неприятните пъпки.

Пъпки - Как да изберем най-подходящия за нас ексфолиант?

Как да изберем най-подходящия за нас ексфолиант?

20.08.20160109

На пазара вече има голямо разнообразие от ексфолианти, като всеки един от тях изкушава с ухание, цвят и специфична текстура. Как обаче можем да сме сигурни, че именно този, който ни изглежда най-примамлив, е най-подходящият за нас?

Пъпки - Имате акне? Значи здравето ви куца!

Имате акне? Значи здравето ви куца!

02.08.201605444

Проблеми с черния дроб могат да бъдат причина за появата на акне. Диетичният режим в ежедневието може да повлияе организма и да предизвика акне.

Пъпки - Как да се отървем от акнето по гърба

Как да се отървем от акнето по гърба

05.06.201602807

За да се справим с акнето, независимо на коя част от тялото ни се е появило, трябва да намерим причината за пъпките. Най-важно е да не стискате и чоплите пъпките, защото ги разранявате и може да ви останат белези.

Пъпки - Пъпчасваме заради лошата храна и стреса

Пъпчасваме заради лошата храна и стреса

30.05.201601109

Проблемът с акнето се свързва най-често с подрастващите и хормоналните промени, които настъпват в организма им в тийнейджърската възраст.

Пъпки - Акнето се дължи на големите дози витамин B12

Акнето се дължи на големите дози витамин B12

11.10.201511693

Завишените нива витамин В12 в организма повишават риска от развитие на акне. Високите концентрации на витамина в тялото пряко се отразяват върху активността на микробите при някои от хората.

Пъпки - Лечение на акне с естествени продукти

Лечение на акне с естествени продукти

20.11.201402217

Киселото мляко и краставицата, освен че са много вкусна комбинация, се оказват и подходяща такава за лечение на акне. Лечение на акне с лед също ще доведе до положителни резултати

Пъпки - Край на акнето!

Край на акнето!

14.10.201423232

Акнето представлява болестно състояние на кожата, при което може да се запушат мастните жлези по кожата. Ново откритие дава шанс на успешното лечение на акне. Група бактерии могат да ни помогнат да се избавим от проблема.

Пъпки - Натурални продукти за премахване на пъпки по лицето

Натурални продукти за премахване на пъпки по лицето

07.06.201425295

Съществуват много методи за премахването на акне. То може да се появи на всяка възраст, но е най-често срещано при тинейджърите. Пъпките се появяват и по врата, гърба, както и раменете.

Пъпки - От акне не са застраховани и зрелите жени

От акне не са застраховани и зрелите жени

14.05.201401649

Акнето е заболяване на мастните жлези и космените фоликули на кожата. Според дерматолозите жените в зряла възраст могат да си докарат акне чрез грима.

Пъпки - Няколко истини за акнето

Няколко истини за акнето

13.04.201427673

Акнето, което се изразява с пъпки по лицето, врата, гърба или раменете, най-често се появяват по време на пубертета. Какво причинява акне?

Пъпки - За акнето и проблемите, до които води

За акнето и проблемите, до които води

05.04.201403000

Идеалната кожа е един от критериите за женска красота. Козметичната индустрия предлага нови техники за красива кожа, но проблемите остават. До какви проблеми може да доведе една пъпка на лицето.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани