Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Любовта ми към нея е безгранична

Любовта ми към нея е безгранична

Любовта ми към нея е безгранична
Здравейте. Първо искам да се извиня като мъж, че пиша в сайт за жени, но мисля, че една дама най-много би ми помогнала в този случай. Не искам да си казвам името, защото ще се чувствам по-добре да остана анонимен. Пиша в този форум, защото трябва да споделя това, което чувствам от вътре. Историята не е феноменална, различна, невероятна или пък като по филмите. Но си е моята история и е истинска.

Обичам едно момиче от много години, но постоянно нещо ми пречи да се видя с нея. От начало беше разтоянието, след това моето безразличие и сега липсата на време. За какво говоря ли? Когато се запознахме, живеехме в различни градове и не можех да имам голям контакт с нея. След това, като вече бяхме в един град аз се опитвах да забравя за нея, защото прекалено много години, когато бяхме на голямо разтояние един от друг, мислех само за нея и изобщо не обръщах внимание на други момичета.

И реших, че не трябва да се измъчвам с мисли за нея малко преди да се озовем в един град. Когато бяхме вече по-близко един до друг си писахме от време на време по нета, но само толкова. След още няколко години на усилия да забравя за чувствата си към нея и усиленото ми внимание върху други момичета, разбрах, че това не е решение и няма да ми помогне. След това почнах да си говоря по-често с нея по нета и да я каня да се видим.

Но тогава вече всеки от нас имаше прекалено много задължения и използваше свободното си време да се види с приятели. И така успяхме да се видим само веднъж и то по работа. Много бих желал да я видя поне още веднъж и да й кажа всичко, защото досега и това не успях. Може да е имало период, когата и тя е изпитвала нещо към мен, може този период да е и сега. Но не знам какво да направя.

Тя ми каза, че пази още неща, които съм правил за нея и ми каза къде работи. Дали ще е добра идея да отида някой ден до работното й място на края на смяната, да я изпратя до автобуса и да й кажа всичко или това ще е прекалено и ще я отдръпне от мен завинаги?

Моля хора кажете си мнението и ми помогнете, защото наистина съм сигурен че, обичам това момиче. Опитвал съм да забравя за нея, но не става. Всеки път когато видя нейна снимка или ми пише нещо по нета, отвътре започва да ми бушува от вълнение и . . . просто е неoписуемо чувството. И не мога да го спра.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Liubomir
Liubomir
14.07.2014 17:01
Благодаря на всички Ви, мили дами, за съветите и помощта. Желая на всички Ви всичко най-хубаво от сърце.
3
0
алекс
алекс
14.07.2014 02:29
По добре да опиташ да се срещнеш с нея.Дори и веднага да не и разкриеш чувствата си ,сигурно ще усетиш от реакцията и поведението и ,дали се радва да те види.Ако е така не се отказвай ,а и предложи да се видите отново.Има жени все още ,които искат мъжът да направи крачката, която е необходима за да разкрият и те своите чувства.Направи го за да не съжаляваш години-в които дори няма да забележиш ,жените около себе си,мислейки за отминалата любов.
1
0
йфгхуодл
йфгхуодл
13.07.2014 22:56
Ясно е че трябва да й кажеш как се чувстваш, ако не ще съжаляваш че никога не си го направил и преди да си се осъзнал някой друг ще я вземе. Дори и да те отреже или да кажем нещата тръгнат много зле и тя ти ''изтръгне сърцето'' както се вика, то тогава ще стане ясно че тя не е товето специално момиче. Няма по-гадна емоция от съжалението, сега е време да направиш решението преди да е станало късно защото после ще се изядеш от вътре
1
0
Liubomir
Liubomir
14.07.2014 16:59
Благодаря за съвета. Ще го послушам.
0
0
111
111
11.07.2014 12:02
Действай, по всички начини за които се сетиш! Изобщо не се страхувай и не мисли за това дали ще се отдръпне или не. Ако го направи, значи не изпитва същото към теб и тогава няма да се упрекваш, че не си направил нищо по въпроса и ще можеш спокойно да продължиш напред. Може да се окаже, че чувствата ви са взаимни. Но, ако не пробваш няма как да разбереш. Всичко зависи от теб! Ако те отхвърли, здраве да е, има и други. Няма незаменими хора! Желая ти успех!
5
0
111
111
11.07.2014 12:56
Пропуснах да отбележа... Бъди по-галантен, мил..., прояви по-голямо кавалерство. Може да ти се струва старомодно, но определено действа!
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: