Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Призна ми, че е спал с нея

Призна ми, че е спал с нея
Здравейте!
От известно време имам връзка с едно момче. Първите месеци, разбира се, всичко беше цветя и рози. После стана кошмар. Започнах да откривам малко по малко, доста от лъжите му. Повечето пъти за дребни неща, но достатъчни да разклатят доверието ми в него.

Още в началото го бях видяла да си пише с друго момиче. Попитах коя е, каза че е негова приятелка. Не разпитвах повече, само питах има ли от какво да се притеснявам. Отвърна че няма. Дори ме запозна с нея. Стори ми се приятна, но някакво вътрешно усещане, направо крещеше в мен че има нещо нередно. После дочух слуховете, че е бил влюбен в нея. Отрече ги. И до днес отрича. После започна да ме нарича с нейното име. Когато питах защо, обяснение нямаше. Питах го дали е спал с нея. И това отрече. Поне първия път. Втория призна, че са спали заедно доста пъти.

Това окончателно ми срина доверието. Бях сигурна че това е края, но женската прошка и глупост, граници не знаят. Убеди ме, че каквото и да е имало между тях, а то е било само в леглото, е приключило много преди мен, и не ни касае. Съгласих се и преглътнах. Мина известно време, и ползвайки лаптопа му, видях че фейсбука му е включен. И тук май стигнах дъното.

Аз, която мразя да се ровя, и да ми се ровят, най-нагло започнах да му чета съобщенията с нея. Но трябваше да получа отговори, а той не даваше такива. И не съжалявам. В началото като се зачетох беше невинно, пишеха си за мен, той искаше съвети, обясняваше колко е хлътнал и тн. Но стигнах до един чат, който ме втрещи. Беше по времето, когато ми призна че е влюбен в мен и иска само мен. Извиняваше и се за нещо, не знам какво, мога само да предполагам. Зачетох се още. Обясняваше и колко е привлекателна, колко красива е станала, колко го привлича, и не бива да го обвинява защото е неустоима, но ще се държи на страна. И всичко това, докато на мен е пишел че съм единствена, че мечтае да заспива и да се буди до мен. .

Проблема е че не знам как да поискам обяснение. Защото е долно да се ровя така. Как мислите? Да питам ли, или няма смисъл вече? Знам че тя го търсеше до преди време, но той ме уверява че не я е виждал, чувал и търсил от месеци. Въпрос към жените: случвало ли ви се е нещо подобно, и как бихте постъпили на мое място? А към мъжете: когато сте наистина влюбени в някоя, бихте ли пробвали и с друга, ей така за спорта, или нямате очи за никоя друга?
Благодаря за отговорите, знам че написаното е много объркано, но и аз самата съм такава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Потребител#192998
Явно тя е неговият фаворит. Не знам защо е лъгал тебе и себе си, че иска теб.
5
0
Veliko Mitev
Veliko Mitev
15.08.2017 17:37
"После започна да ме нарича с нейното име" - мисля, че това е бил моментът, в който да ти светне лампичката, че трябва да разкараш този човек от живота си. Как позволяваш такова отношение изобщо и всички тези лъжи! Изобщо не си прави труда да му обясняваш какво си видяла, а спри да се виждаш с него. За твое добро е! Имай самоуважение!
6
0
Пламена M.
Пламена M.
09.08.2017 15:12
Мм, повечето мъже така се държат, за да имат варианти винаги. Но мисля, че може би наистина я е преживял. Все пак бъди нащрек.
10
2
ioni
ioni
06.08.2017 21:07
Наистина историята е леко деликатна защото ако му кажеш че си ровила из чата му ще се нервира и ще започне ноистина ненужен спор, но от друга страна стоят въпросите които трепнеш да му зададеш.... наисти трябва да внимаваш много. И аз не обичам да се ровя из чужди фейсбуци и чатове, но когато чета информацията ми е била полезна за нещо все пак. Дано намериш добро решение на проблема и ако стане нещо моля те да споделиш с нас
15
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: