Алкорексия – вреди и ползи

Алкорексия – вреди и ползи

Много хора, жени и мъже са заинтригувани от диетите на известни личности, имайки ги за идол и пътеводна светлина. Една такава модерна диета е алкорексията

1

Алкохолни напитки

Алкохолни напитки - актуални статии, авторски публикаци и съвети. Информация за Алкохолни напитки от Ezine.bg. Преглед на статиите за Алкохолни напитки. Online журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Алкохолни напитки.
Алкохолни напитки - Злоупотребата с алкохол ни убива бавно

Злоупотребата с алкохол ни убива бавно

09.05.201501692

Първите десет места на списъка със страните, където се пие най-много алкохол, са заети от европейски държави. В анализа е споменато още, че господата посягат към чашката много по-често, отколкото дамите.

Алкохолни напитки - Все повече тийнейджъри у нас посягат към алкохола

Все повече тийнейджъри у нас посягат към алкохола

12.11.20140470

Сериозна опасност е надвиснала над младите хора в България. Цели осемдесет и осем процента от учениците на възраст между 16 и 18 години у нас консумират алкохолни напитки.

Алкохолни напитки - Алкохолът уврежда спермата

Алкохолът уврежда спермата

19.10.201403131

Последни проучвания показват, че приемът на алкохолни напитки пет или повече пъти седмично влияят върху репродуктивните способности на мъжете.

Алкохолни напитки - Хората с бирено коремче страдат по-често от деменция

Хората с бирено коремче страдат по-често от деменция

17.10.201301181

Американски учени установиха, че биреното коремче увеличава опасността от деменция.

Алкохолни напитки - Алкохолът не предизвиква депресия

Алкохолът не предизвиква депресия

17.09.201301958

Учени доказаха, че ефектът от алкохола е краткотраен и няма силно влияние към настроението на човек. В дългосрочна перспектива алкохолът не може да предизвика депресия

Алкохолни напитки - Алкохолът при ниско кръвно

Алкохолът при ниско кръвно

23.08.2013011871

Ако човек страда от ниско кръвно, консумацията на алкохол може да предизвика световъртеж и гадене заради допълнителното спадане на стойностите на кръвното.

Алкохолни напитки - Любителите на бира са по-застрашени от рак

Любителите на бира са по-застрашени от рак

11.07.201302330

Редовната употреба на алкохолни напитки и бира могат значително да покачат опасността от ракови заболявания. Проведено изследване напомня за вредата от системната консумация на алкохолни напитки

Алкохолни напитки - Кои видове алкохол най-мощно стимулират женския оргазъм

Кои видове алкохол най-мощно стимулират женския оргазъм

19.04.201308683

Изследвания показват, че приемът на алкохол може чувствително да повиши либидото при жените. Доказано е, че алкохолът повишава нивото на тестостерон, което от своя страна увеличава шансовете за достигане до оргазъм

Алкохолни напитки - Конякът повишава женското либидо

Конякът повишава женското либидо

03.03.201301529

Доскоро в обществото битуваше мнението, че алкохолът влияе върху интимния живот само на мъжете. Спиртните напитки наистина оказват влияние върху възприятията. Обикновено привлекателността на другия пол е в пряка зависимост от количеството на поетия спирт.

Алкохолни напитки - Развенчаха мита за биреното коремче

Развенчаха мита за биреното коремче

13.02.201301926

Добра новина за всички любители на бирата беше публикувана не отдавна в доклада Бира и калории - научен преглед“ изготвен от д-р Катрин О`Съливън. В него са развенчани най-широкоразпространените митове за тази пенлива напитка.

Алкохолни напитки - Шоколадът може да причини депресия

Шоколадът може да причини депресия

05.02.201301238

Чувствате се по-напрегнат и раздразнителен от обикновено. Отдавате го на лошото време, неприятностите в службата или хроничната умора. Ами ако грешите и причината за лошото ви настроение е друга.

Алкохолни напитки - Идеи за шотове от цял свят

Идеи за шотове от цял свят

26.01.2013023040

Самата дума шот идва от английски и значи изстрел. Буквално може да означава смесена алкохолна напитка, сервирана в чаша от стъкло, която пък е използвана за сервиране или измерване на алкохол.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни