Вижте как парфюмът ви може да ви разболее

Вижте как парфюмът ви може да ви разболее

Изкуствените ароматизатори могат и сериозно да ни разболеят, твърди ново проучване. Три четвърти от жените страдат от мигрена, причинена от аромати, като според данните най-големият виновник за това са парфюмите и дезодорантите

1

Аромати

Аромати - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко на тема Аромати от Ezine.bg. Преглед на статиите за Аромати. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Аромати.
Аромати - Вижте как да запазите аромата на парфюма за по-дълго

Вижте как да запазите аромата на парфюма за по-дълго

14.04.20170521

Парфюмът е неделима част от ежедневието на всяка една дама. Няма жена, която да не иска да ухае добре през целия ден. За жалост, повечето парфюми са нетрайни и скоро след напръскване няма и следа от аромата им.

Аромати - Любимите женски аромати, които мъжете мразят

Любимите женски аромати, които мъжете мразят

12.01.201708829

Парфюмът е тайната съставка, която довършва безпогрешно всяка визия на даден човек, придавайки му личен почерк. Неговата роля никога не бива да бъде подценявана, особено когато става дума за привличане между двама души.

Аромати - Отслабвайте с аромат на ванилия и джинджър

Отслабвайте с аромат на ванилия и джинджър

21.11.20160856

Ако сте се захванали с тежката задача да спазвате някакъв хранителен режим, помогнете си допълнително с аромат на джинджър и ванилия.

Аромати - Вижте защо ароматизираните електронни цигари са изключително опасни

Вижте защо ароматизираните електронни цигари са изключително опасни

16.11.20160518

Ново проучване на ефекта от ароматизираните електронни цигари показа смразяващи резултати. Според него пушенето им може да доведе до неприемливо опасни нива на формалдехид и други канцерогенни съединения.

Аромати - Премахнете неприятните миризми с обикновени продукти от шкафа

Премахнете неприятните миризми с обикновени продукти от шкафа

09.07.201601267

Въпреки че на пазара се продават всякакви ароматизатори, като повечето от тях вършат наистина чудесна работа, никак няма да е излишно да научите и някои ценни хитринки относно това как да отстраните неприятните миризми у дома си по-прост начин

Аромати - Най-възбуждащите аромати

Най-възбуждащите аромати

13.01.201602813

Обонянието е един от най-сигурните методи за възбуда. И двата пола са безсилни пред магията на ароматните молекули. Всеки от тях обаче има своите предпочитания.

Аромати - Коледните подправки повдигат настроението ни

Коледните подправки повдигат настроението ни

26.12.20150270

Оказва се, че приповдигнатото коледно настроение няма нищо общо с магия, а се дължи на различни уникални съставки в коледните подправки, които действат като антидепресанти.

Аромати - Идеалният парфюм според зодията

Идеалният парфюм според зодията

06.12.201509401

Разбира се, парфюмът трябва да е отражение на вашата индивидуалност преди всичко. А няма по-добър индикатор за индивидуалността ни от зодията.

Аромати - С какво да заменим химическите ароматизатори за въздух

С какво да заменим химическите ароматизатори за въздух

25.08.201502119

Най-вероятно във всеки дом има поне по един ароматизор, купен от магазина. Независимо дали става дума за аерозолен, или електрически, и двата варианта могат да се окажат изключително вредни за цялото ви семейство.

Аромати - Лечение на разширени вени с ароматерапия

Лечение на разширени вени с ароматерапия

18.08.201501228

Най-използваните масла за лечение на разширените вени са лайката, кипарисът, ливанът и маслото от смирна. Ливан и кипарис имат стягащо свойство и успяват да минимализират разширените вени

Аромати - Въртете му телешки мръвки, за да ви е верен

Въртете му телешки мръвки, за да ви е верен

08.08.20150327

В опитите си да привлекат мъжете, представителките на нежния пол дават луди пари за какви ли не парфюми. Оказва се обаче, че миризмите, които най-силно възбуждат господата, могат да бъдат открити в кухнята.

Аромати - Ароматите в електронните цигари водят до дихателни проблеми

Ароматите в електронните цигари водят до дихателни проблеми

22.04.20150346

След приемането на забраната за тютюнопушене на обществени места електронните цигари стават все по-популярни – купуват се и в Европа, и в САЩ. Учените обаче са категорични, че гражданите изобщо не си задават въпроса вредни ли са те и доколко?