Три леки упражнения, подходящи за бременни

Три леки упражнения, подходящи за бременни

И по време на бременност не бива да избягвате физическите упражнения. Експертите са категорични, че движението е препоръчително в този период, защото зарежда с енергия и облекчава болките в гърба.

1

Бременност

Бременност - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация за Бременност от Ezine.bg. Списък на статиите за Бременност. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Бременност.
Бременност - Изтръпване на ръцете по време на бременност

Изтръпване на ръцете по време на бременност

02.03.20190168

Макар и да не изглежда като нормално усещане, изтръпването на ръцете през бременността е в реда на нещата. През бременността сме особено уязвими на периферни невропатии, а изтръпването на ръцете се среща често

Бременност - Съвети за забременяване

Съвети за забременяване

15.01.2019022003

Преди да започнете с опитите за забременяване, е добре да си направите пълни изследвания. Добре е да пиете фолиева киселина, преди да забременеете, за да сте сигурни, че бебето ще е здраво.

Бременност - Колко често се уринира при бременност?

Колко често се уринира при бременност?

05.01.20190190

Честото уриниране при бременност е съвсем нормално явление, което спохожда всяка жена в това състояние. По това време се налага организмът да работи за двама души и. . .

Бременност - Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

25.12.201801042

Установено е, че най-доброто време за зачеване от годината, са почивните дни около Коледа и Нова година. Студеният месец декември предразполага към повече ласки, което често води до бременност.

Бременност - Митове за бременните, в които няма нищо вярно

Митове за бременните, в които няма нищо вярно

18.09.201802863

Когато една жена очаква дете, веднага я затрупват с препоръки какво може и какво не може да прави в този период. Но някой от тези съвети се оказват митове, в които няма нищо вярно.

Бременност - Глутен и бременност

Глутен и бременност

13.09.201801463

По време на бременност е желателно да се сведат до минимум продуктите съдържащи глутен, а да се консумират повече плодове, зеленчуци и млечни храни.

Бременност - Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

08.08.20180445

Колкото и магическо да е раждането и последвалата го радост, всяка жена, преминала през този естествен процес, се нуждае от възстановяване. Има някои неща, които могат да се направят, за да го ускорите и да можете по-бързо да се радвате на вашето бебче.

Бременност - Как да се справим със страха от раждането

Как да се справим със страха от раждането

05.08.20180120

Едно от най-важните събития в живота на жената е раждането. Да доведеш на света нов живот, не е лесно. Ето защо раждането е съпътствано не само с радостно очакване, а и с някои притеснения.

Бременност - Как да се успокоя, за да забременея

Как да се успокоя, за да забременея

14.07.20180250

При положение, че се опитвате да забременеете, но в продължително време нищо не се случва, се предполага, че вече сте се консултирали със своя гинеколог с цел установяване дали при Вас или партньора Ви няма някакви здравословни причини за този неуспех. Ис

Бременност - Нарекоха я дебела 12 дни след раждането! Вижте как им отвърна Кандис Суейнпоъл

Нарекоха я дебела 12 дни след раждането! Вижте как им отвърна Кандис Суейнпоъл

13.07.2018025846

12 дни след като роди второто си дете, моделът на Victoria's Secret Кандис Суейнпоъл бе снимана по бански на плаж в Бразилия, а видът на тялото ѝ привлече многобройни критики.

Бременност - Как да се справим със сутрешното гадене при бременност

Как да се справим със сутрешното гадене при бременност

19.06.20180184

Колкото и щастливи да ви прави очакването на дете, то е свързано и с някои неприятни изживявания. Несъмнено най-популярното от тях е сутрешното гадене. При някои жени отминава бързо, но други могат да страдат от него през цялата бременност.

Бременност - Пипа Мидълтън е бременна

Пипа Мидълтън е бременна

08.06.201801215

По-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа Мидълтън съобщи, че очаква първото си дете. От известно време медиите във Великобритания пишат, че Пипа е бременна, но до момента не бе потвърдено официално.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни