Три леки упражнения, подходящи за бременни

Три леки упражнения, подходящи за бременни

И по време на бременност не бива да избягвате физическите упражнения. Експертите са категорични, че движението е препоръчително в този период, защото зарежда с енергия и облекчава болките в гърба.

1

Бременност

Бременност - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация за Бременност от Ezine.bg. Списък на статиите за Бременност. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Бременност.
Бременност - 6 неща, които са забранени по време на бременността

6 неща, които са забранени по време на бременността

12.08.20190113

Да имаш дете е най-голямата радост в живота на една жена. Бременността е и изпитание за тялото ни и макар да сме устроени така че да го издържим, трябва да внимаваме, за да не предизвикаме нежелани последствия.

Бременност - Забременявайте за здраве!

Забременявайте за здраве!

18.07.201902239

Лекари от израелския университет Хадаш в Йерусалим твърдят, че износването на дете е полезно за цялостното здравословно състояние на майката.

Бременност - Какви витамини се пият по време на бременност

Какви витамини се пият по време на бременност

12.07.2019073

Бременността e едно от най-вълнуващите и щастливи преживявания в живота на жената, който обаче изисква повишено внимание и грижи. Какви витамини трябва да се приемат по време на бременност?

Бременност - Изтръпване на ръцете по време на бременност

Изтръпване на ръцете по време на бременност

02.03.20190264

Макар и да не изглежда като нормално усещане, изтръпването на ръцете през бременността е в реда на нещата. През бременността сме особено уязвими на периферни невропатии, а изтръпването на ръцете се среща често

Бременност - Съвети за забременяване

Съвети за забременяване

15.01.2019022512

Преди да започнете с опитите за забременяване, е добре да си направите пълни изследвания. Добре е да пиете фолиева киселина, преди да забременеете, за да сте сигурни, че бебето ще е здраво.

Бременност - Колко често се уринира при бременност?

Колко често се уринира при бременност?

05.01.20190336

Честото уриниране при бременност е съвсем нормално явление, което спохожда всяка жена в това състояние. По това време се налага организмът да работи за двама души и. . .

Бременност - Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

25.12.201801051

Установено е, че най-доброто време за зачеване от годината, са почивните дни около Коледа и Нова година. Студеният месец декември предразполага към повече ласки, което често води до бременност.

Бременност - Митове за бременните, в които няма нищо вярно

Митове за бременните, в които няма нищо вярно

18.09.201802869

Когато една жена очаква дете, веднага я затрупват с препоръки какво може и какво не може да прави в този период. Но някой от тези съвети се оказват митове, в които няма нищо вярно.

Бременност - Глутен и бременност

Глутен и бременност

13.09.201801512

По време на бременност е желателно да се сведат до минимум продуктите съдържащи глутен, а да се консумират повече плодове, зеленчуци и млечни храни.

Бременност - Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

08.08.20180484

Колкото и магическо да е раждането и последвалата го радост, всяка жена, преминала през този естествен процес, се нуждае от възстановяване. Има някои неща, които могат да се направят, за да го ускорите и да можете по-бързо да се радвате на вашето бебче.

Бременност - Как да се справим със страха от раждането

Как да се справим със страха от раждането

05.08.20180153

Едно от най-важните събития в живота на жената е раждането. Да доведеш на света нов живот, не е лесно. Ето защо раждането е съпътствано не само с радостно очакване, а и с някои притеснения.

Бременност - Как да се успокоя, за да забременея

Как да се успокоя, за да забременея

14.07.20180278

При положение, че се опитвате да забременеете, но в продължително време нищо не се случва, се предполага, че вече сте се консултирали със своя гинеколог с цел установяване дали при Вас или партньора Ви няма някакви здравословни причини за този неуспех. Ис

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни