Как да заякна?

Как да заякна?

Рим не е бил построен за един ден, но пък вие можете да зякнете само за един месец. Ако искате не само релефни мускули, но и сила, има някои неща, на които трябва да обърнете внимание в тренировката си.

1

Мускулатура

Мускулатура - последните теми, избрани публикаци и препоръки. Всичко за Мускулатура от Ezine.bg. Списък на статиите за Мускулатура. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Мускулатура.
Мускулатура - Плочки или бирено коремче - кои мъже са по-добри в леглото?

Плочки или бирено коремче - кои мъже са по-добри в леглото?

21.06.20170460

Спортистите имат способността да омаят всяка жена. Стегнатите тела, ясно изразените мускули и съблазнителния поглед правят мачовците неустоими. Но наистина ли те са по-добрите в леглото - този въпрос просто не ни дава мира.

Мускулатура - Малкия Херкулес порасна! Няма да го познаете

Малкия Херкулес порасна! Няма да го познаете

14.06.20170138160

Ричард Сандрак, който на 6 години стана известен като Малкия Херкулес заради мускулестото си тяло, днес е неузнаваем.

Мускулатура - Упражнения и витамини за укрепване на мускулите

Упражнения и витамини за укрепване на мускулите

26.05.201502753

Упражненията за укрепването на мускулите могат да бъдат най-разнообразни, но е задължително да се научите да ги изпълнявате правилно. Макар всички витамини да са важни за здравето ни, от особено значение за мускулатурата ни са витамините от В група

Мускулатура - Кръговите тренировки във фитнес залата са най-ефикасни

Кръговите тренировки във фитнес залата са най-ефикасни

29.08.201402691

Жените, които са решили да топят излишни килограми във фитнес залата, е най-добре да прибегнат към т. нар. кръгова тренировка. Тя тренира в един ден цялата мускулатура и дава най-добри резултати