Как да се справим с домашния прах

Как да се справим с домашния прах

Надали има нещо по-упорито от домашния прах, с който се свързва и също толкова упоритото и досадното му премахване. Лесно ще стигнете до извода, че дори и да чистите по няколко пъти на ден, въоръжени с влажен парцал в ръка, той бързо натрупва отново

1

Прах

Прах - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Прах от Ezine.bg. Обзор на статиите за Прах. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Прах.
Прах - Прах и акари – ето как да ги премахнете завинаги

Прах и акари – ето как да ги премахнете завинаги

15.05.201701036

Прахта и акарите са сред нещата, от които страда всеки дом. В жилището ни се натрупва толкова много мръсотия, за която не подозираме, че направо не ни се мисли. Има обаче няколко оптимални метода, които ще ви помогнат да победите в битката с нечистотиите.

Прах - От домашната прах ни нападат над 9 000 различни микроби!

От домашната прах ни нападат над 9 000 различни микроби!

19.07.20160267

Нови данни от изследване на американски учени от университета на Колорадо в Боулдър показват колко опана е всъщност домашната прах. Те са установили, че в нея има средно над 9 000 различни микроби.

Прах - Алергия към домашен прах

Алергия към домашен прах

09.07.201503592

Алергията към домашен прах е често срещано явление. Алергията към домашен прах налага ограничаване на контакт с дразнителя. Симптоми и лечение на алергия към домашен прах.

Прах - Експресно почистване на дома

Експресно почистване на дома

07.06.201404618

Ако внезапно се наложи да почистите дома си заради неочаквани гости, сменете кърпите, забършете праха и махнете разхвърляните предмети. Използвайте само качествени препарати за почистване.

Прах - Откриха най-страшните заплахи в градовете

Откриха най-страшните заплахи в градовете

25.03.201401549

Най-големите заплахи за здравето ни дебнат в собственото ни жилище. Сред тях са замърсители като прахта, микробите, влажните помещения, тютюневият дим и пестицидите.

Прах - Шокиращи замърсители на дома

Шокиращи замърсители на дома

17.06.201107382

Всеки ден вдишвате вредни вещества в дома си. Парафиновите свещи отделят химикали, които могат да увредят черния дроб. Принтерите разпръскват мастило и увреждат белите дробове.

Прах - Уловете прахта в дома вместо да я разнасяте

Уловете прахта в дома вместо да я разнасяте

26.10.2010024958

Досадната прах по мебелите в дома ви може да бъде преборена. Повечето пособия за почистване само я разнасят, а не я премахват. Използвайте микрофибърни кърпи и сменяйте чаршафите в спалнята редовно

Прах - Домакинската работа замества целувката

Домакинската работа замества целувката

06.10.20090727

Домакинската работа доставя същата радост като първата целувка. При домакинската работа се отделя хормона серотонин както и при целувката. Бърсането на прах е любимата работа на англичанките.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни