Хомеопатията при децата

Хомеопатията при децата

Смята се, че хомеопатията действа по-добре на децата, отколкото на възрастните. Това може да се дължи на факта, че тяхната жизнена енергия не е изтощена от продължително време от стрес, вредни фактори на околната среда и лекарства.

1

Хомеопатични лекарства

Хомеопатични лекарства - най-новите статии, авторски публикаци и съвети. Практична информация за Хомеопатични лекарства от Ezine.bg. Списък на статиите за Хомеопатични лекарства. Онлайн сайт за здраве, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Хомеопатични лекарства.
Хомеопатични лекарства - Безопасни ли са билките по време на бременност и кърмене

Безопасни ли са билките по време на бременност и кърмене

15.05.20140526

Всички знаем, че бременността не е патологично състояние и ако тя се развива нормално, не е от първостепенна важност да се приемат допълнително някакви лекарствени препарати, дори и тези на растителна основа.

Хомеопатични лекарства - Хомеопатия при високо кръвно

Хомеопатия при високо кръвно

09.12.2013022272

Съвременната медицина все още не е измислила лекарство, което да лекува високо кръвно налягане. Хомеопатичните медикаменти могат да са алтернатива тогава, когато стандартните хапчета за кръвно не помагат

Хомеопатични лекарства - Хомеопатията не лекува ракови заболявания

Хомеопатията не лекува ракови заболявания

20.10.201302419

Заместник-председателят на Българската медицинска хомеопатична организация д-р Райна Томова заяви, че хомеопатията, която се прилага без консултацията на специалист, може да бъде опасна.

Хомеопатични лекарства - Натурални средства срещу акне

Натурални средства срещу акне

27.08.201307369

За радост народната медицина предлага редица решения на проблема с акнето. Най-ползотворни в борбата с акнето са невенът, лавандулата, копривата, ехинацеята, белият равнец и глухарчето. Те имат антисептично действие и се намират лесно.

Хомеопатични лекарства - Какво са шуслеровите соли

Какво са шуслеровите соли

20.01.201308443

За да ги приемате правилно, е необходимо да ви бъдат назначени за употреба от квалифициран специалист-хомеопат. Шуслеровите соли нямат странични действия, но ако не ги пиете правилно, няма да имат абсолютно никакъв ефект.

Хомеопатични лекарства - Полезни ли са Шуслеровите соли

Полезни ли са Шуслеровите соли

27.10.201208282

През втората половина на 19-ти век, немският лекар д-р Уилям Хенри Шуслер изследва тялото на пациент с нарушена обмяна на веществата на клетъчно ниво.

Хомеопатични лекарства - Какво трябва да знаете за хомеопатията

Какво трябва да знаете за хомеопатията

13.11.201104331

Хомеопатичните лекарства са изцяло от естествени съставки с растителен, животински или минерален произход. Тези медикаменти са световно признати. Наричат хомеопатията нежна медицина.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни