Искате да сте здрави? Пийте сок от целина

Искате да сте здрави? Пийте сок от целина

Целината е една от най-широко употребяваните подправки в кулинарията. Позната е и под името кервиз и се слави с безброй лечебни свойства. Можем да я консумираме и под формата на сок, който е страшно полезен за здравето ни.

1

Целина

Целина - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Целина от Ezine.bg. Преглед на статиите за Целина. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Целина.
Целина - Натурални обезболяващи

Натурални обезболяващи

27.10.201304807

Природата е най-добрият помощник за всякакви неразположения. Можем да се обърнем“ към нея при най-обикновена мигрена или някаква по-сериозна болка като менструалната.

Целина - Продукти за красиви зъби

Продукти за красиви зъби

07.05.201302225

Знаете ли, че много хранителни продукти са в състояние да повлияе положително върху състоянието на нашите зъби и зъбен емайл? Сред тях са целината, хрянът, сусама, сиренето, магданоз и др.

Целина - Коктейли с целина бавят стареенето

Коктейли с целина бавят стареенето

10.04.201302980

Коктейли от зеленчукови сокове връщат младостта и красотата на кожата. Консумирайте ги с лед, а с остатъка си правете маски.

Целина - Целината цери от диабет и хипертония

Целината цери от диабет и хипертония

13.10.201104581

Целината успокоява болките и възпаленията, укрепва капилярите, стимулира нервната система, възбужда апетита, улеснява храносмилането, активира обмяната на веществата. . .

Целина - Афродизиаците са на трапезата ни

Афродизиаците са на трапезата ни

30.01.20110973

Афродизиаци са много храни и продукти, с помощта на които можем да приготвим романтична вечеря, която ще остане незабравима. Целината, шампанското с ягоди, гъбите са афродизиак.

Целина - Рибата и целината се справят с пърхота

Рибата и целината се справят с пърхота

21.10.20100971

Ако страдате от пърхот, добавете към ежедневното си меню много риба, домати, целина, магданоз и копър. Маски за коса със сол, оцет и хума са ефикасни за спиране лющене на кожата на главата

Целина - Магданозът и целината предпазват от левкемия

Магданозът и целината предпазват от левкемия

31.01.201001924

Левкемията може да бъде предотвратена с консумиране на целина и магданоз. В тях се съдържа флаваноидът апигенин, който може да спре развитието на два вида клетки при левкемията.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни